Actueel

De actuele nieuwsberichten geschreven door het Airborne Museum kun je hier lezen.

Kom 17 september luisteren naar ooggetuige verhaal over Slag om Arnhem
donderdag 7 september 2017

Joop Onnekink vertelt zijn aangrijpende verhaal. Zijn vader wist in 1940 net op tijd te ontkomen aan de SD en Joop kwam met het gezin terecht in Kamp Vught, waar hij verschrikkelijke dingen heeft gezien als kind. Ook tijdens de Slag om Arnhem maakte het gezin een zware tijd door.

Tentoonstelling De Rode Baret, de moeite waard om te bezoeken
vrijdag 1 september 2017

Jet Kooderings maakte voor het museum weer een mooi verslag van de opening van de tentoonstelling De Rode Baret.

Brigade-generaal Ron Smits, commandant 11 Luchtmobiele Brigade

Dakota naar Airborne Museum?
vrijdag 25 augustus 2017

Het museum onderzoekt momenteel de mogelijkheid om een Dakota naar oosterbeek te halen die tijdens Market garden op Arnhem heeft gevlogen.

Dakota 1944

Airborne Museum gewoon bereikbaar tijdens afsluiting rotonde Utrechtseweg
maandag 21 augustus 2017

Tot en met vrijdag 25 augustus zijn er werkzaamheden aan de rotonde bij de kruising Utrechtseweg – Valkenburglaan – Van Borsselenweg in Oosterbeek. Het museum is echter wel bereikbaar.