Actueel

De actuele nieuwsberichten geschreven door het Airborne Museum kun je hier lezen.

Luchtmobiele Brigade en Airborne Museum maken tentoonstelling over de rode baret, het symbool voor luchtlandingstroepen
vrijdag 24 februari 2017

11 Luchtmobiele Brigade en het Airborne Museum Hartenstein gaan dit jaar nauw samenwerken. De samenwerking is vastgelegd in een convenant, dat dinsdag 7 maart in het Airborne Museum wordt ondertekend. Aanleiding is het 25-jarig bestaan van de brigade.

Foto: Luchtmobiele Brigade

Leuke gezinsactiviteiten in de voorjaarsvakantie
donderdag 9 februari 2017

In de voorjaarsvakantie van 18 februari t/m 5 maart is het museum iedere dag van 10.00 tot 17.00 uur geopend en zijn er extra activiteiten te beleven. Ontmoet een ooggetuige van de Slag om Arnhem, ga met koffertje op ontdekkingstocht door het museum of volg een knutselworkshop!

Onderzoek naar explosieven op terrein Dreyeroord afgerond
woensdag 8 februari 2017

Op het terrein van Hotel Dreyeroord zijn diverse, veelal kleinere, niet gesprongen en verschoten explosieven gevonden. Deze voorwerpen heeft de gemeente inmiddels overgedragen aan het Airborne Museum.