Actueel

De actuele nieuwsberichten geschreven door het Airborne Museum kun je hier lezen.

Lezing auteur Miriam Guensberg 4 en 14 mei
vrijdag 21 april 2017

De Oosterbeekse schrijfster Miriam Guensberg, die onlangs de roman Het geheim van Audrey H. publiceerde over de Nederlandse oorlogsjaren van filmster Audrey Hepburn, geeft op 4 mei en op 14 mei een lezing in het Airborne Museum. De lezingen zullen ondersteund worden met unieke filmbeelden.

Ontvang het bordspel 'Hoe Nederland bevrijd werd' bij een bezoek in de meivakantie
zondag 16 april 2017

Kom in de meivakantie naar het Airborne Museum. Er zijn veel activiteiten en kinderen ontvangen bij hun bezoek gratis het bordspel 'Hoe Nederland bevrijd werd'.

Paasspeurtocht in het museum
maandag 10 april 2017

Kom paaseieren zoeken in het museum! Van vrijdag 14 april tot en met maandag 17 april tussen 10.00 en 17.00 uur.

Kom tijdens de Nationale Museumweek naar het Airborne Museum
maandag 3 april 2017

Knutsel een jachthoorn, ontmoet een ooggetuige en ontdek alles over hét pronkstuk van het Airborne Museum. Ook ligt er een schatkaart klaar voor kids waarmee ze kans maken op een mooie prijs!

Opening Airborne at the Bridge met Britse veteranen
maandag 3 april 2017

De Britse veteranen David Whiteman, Geoff Roberts en Arthur Letchford waren speciaal naar Arnhem gekomen om de opening bij te wonen. Letchford vocht tijdens de Slag om Arnhem bij de brug.

Fotograaf: Arjan Vrieze

Nog een paar dagen ...
zaterdag 25 maart 2017

... en Airborne at the  Bridge is geopend!

Airborne at the Bridge vanaf 31 maart geopend
zaterdag 25 maart 2017

Deze unieke locatie in Arnhem heeft een prachtig uitzicht op de wereldberoemde John Frostbrug. Airborne at the Brigde vertelt de persoonlijke verhalen van de Britse luitenant John Grayburn, de Duitse Hauptsturmführer Viktor Eberhard Gräbner en de Nederlandse kapitein Jacob Groenewoud die op deze plek vochten en sneuvelden tijdens de Slag om Arnhem in september 1944.