Nederlands
Deutsch
English

Welkom bij Airborne Museum 'Hartenstein'

Afternoon tea

Kom genieten van een heerlijke afternoon tea
geheel in Britse stijl

Beleef de Britse traditie in het Airborne Museum

Het monumentale pand waarin het Airborne Museum gevestigd is, was tijdens de Slag om Arnhem het Britse hoofdkwartier. Een typisch Britse traditie brengen we daarom graag naar het museum; de afternoon tea. Die traditie stamt al uit 1840 toen Hertogin Anna van Bedford het initiatief nam voor een afternoon tea en al snel werd het populair. Thee werd door Britse militairen gedurende de Eerste én de Tweede Wereldoorlog gedronken om het gemeenschapsgevoel te waarborgen en rustmomenten in te lassen.

Scones met jam & clotted cream
Iedere laatste zondag van de maand kunt u in de Hall of Fame van het Airborne Museum genieten van een heerlijke afternoon tea, geheel in Britse stijl. Met mooi opgemaakte tafels met Engels servies en allerlei heerlijkheden. U wordt ontvangen met een glas prosecco om vervolgens te genieten van homemade verse sandwiches, scones met jam & clotted cream en nog veel meer zoete en hartige hapjes. Dit alles wordt verzorgd door familiebedrijf Ma Baker, specialist in het organiseren van afternoon teas op bijzondere locaties. Komt u liever op een andere dag met een groep? Wij maken graag een passend voorstel!

Data en tijdstip 2016
De afternoon teas worden georganiseerd op:

Zondag 31 juli
Zondag 28 augustus
Zondag 25 september
Zondag 30 oktober
Zondag 27 november

Iedere laatste zondag van de maand van 14.00 tot ongeveer 15.30 uur.

Prijs
De prijs voor de afternoon tea bedraagt €29,95 voor volwassenen, €24,95 voor museumkaarthouders en € 14,95 voor kinderen v.a. 6 jaar. Deze prijs is inclusief entreeticket voor het museum. U kunt op de dag van de afternoon tea afrekenen.

Aanmelden
Wilt u deze heerlijke afternoon tea beleven in het Airborne Museum? Meld u zich dan uiterlijk de vrijdag voorafgaand aan de afternoon tea voor 15.00 uur aan via aanmelding@airbornemuseum.nl onder vermelding van uw naam, telefoonnummer, het aantal personen en de datum van de afternoon tea. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding per e-mail. Na vrijdagmiddag kunt u zich telefonisch rechtstreeks aanmelden bij familiebedrijf Ma Baker via (06) 20437744.

Arrangement op maat
U kunt ook voor een arrangement op maat terecht in het Airborne Museum. We maken graag een passend voorstel voor u. Mail naar boekingen@airbornemuseum.nl of bel (026) 333 77 10.

Bestel online tickets