Nederlands
Deutsch
English

Welkom bij Airborne Museum 'Hartenstein'

Afternoon tea

Kom genieten van een heerlijke afternoon tea
geheel in Britse stijl

Beleef de Britse traditie in het Airborne Museum

Het monumentale pand waarin het Airborne Museum gevestigd is, was tijdens de Slag om Arnhem het Britse hoofdkwartier. Een typisch Britse traditie brengen we daarom graag naar het museum; de afternoon tea. Die traditie stamt al uit 1840 toen Hertogin Anna van Bedford het initiatief nam voor een afternoon tea en al snel werd het populair. Thee werd door Britse militairen gedurende de Eerste én de Tweede Wereldoorlog gedronken om het gemeenschapsgevoel te waarborgen en rustmomenten in te lassen.

In de Hall of Fame van het Airborne Museum kunt u genieten van deze typisch Britse traditie. Met mooi opgemaakte tafels met Engels servies en allerlei heerlijkheden. U wordt ontvangen met een glas prosecco om vervolgens te genieten van homemade verse sandwiches, scones met jam & clotted cream en nog veel meer zoete en hartige hapjes. Dit alles wordt verzorgd door familiebedrijf Ma Baker, specialist in het organiseren van afternoon teas op bijzondere locaties.


Voor groepen vanaf 8 personen
Wilt u uw museumbezoek combineren met een heerlijke afternoon tea? Vanaf 8 personen kunt u van maandag tot en met zondag op het door u gewenste tijdstip een exclusieve afternoon tea aanvragen in het Airborne Museum. U kunt de afternoon tea aanvragen door een mail te sturen naar boekingen@airbornemuseum.nl onder vermelding van uw naam, het aantal personen, datum/tijdstip en uw telefoonnummer. Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Prijs afternoon tea
De prijs voor de afternoon tea bedraagt €29,95 voor volwassenen, €24,95 voor museumkaarthouders en € 14,95 voor kinderen v.a. 6 jaar tot 12 jaar. Deze prijs is inclusief entreeticket voor het museum. U kunt op de dag van de afternoon tea afrekenen.

Afternoon tea met rondleiding
U kunt de afternoon tea combineren met een museumbezoek mét gids. Uw gids voert uw groep mee terug in de tijd en vertelt bijzondere verhalen van soldaten en burgers. Ook kunt u onder leiding van een van onze gidsen een 'perimeterwandeling' maken. De gids neemt u mee  door Park Hartenstein en een deel van de Hemelse Berg, waar de sporen van de Slag om Arnhem nog steeds te zien zijn. Mail of bel voor meer informatie: boekingen@airbornemuseum.nl of bel (026) 333 77 10.

Nieuwe ZondagenBestel online tickets