Nederlands
Deutsch
English

Welkom bij Airborne Museum 'Hartenstein'

Header 08

Horeca-arrangementen
De beste arrangementen

Diverse restaurants en hotels uit Oosterbeek en omgeving bieden u interessante arrangementen aan waarbij een entreebewijs voor het Airborne Museum is inbegrepen.

Een uitstekende manier om uw lunch, uw dagje uit, uw weekendbreak of uw vakantie te combineren met een bezoek aan het vernieuwde Airborne Museum 'Hartenstein' in Oosterbeek.

Staat uw Hotel, B&B of Restaurant hier niet bij? En zou u ook willen deelnemen aan de voucher actie van het Airborne Museum 'Hartenstein'?

Neem dan vrijblijvend contact op met het Airborne Museum, afdeling Sales & Marketing, bij voorkeur via e-mail: info@airbornemuseum.nl. Wij kunnen u inlichten over de voorwaarden voor deelname en vermelding op deze pagina.

Accommodaties

Een aantal hotels in de omgeving van het Airborne Museum biedt u aantrekkelijke arrangementen aan. In de arrangementen is een entreebewijs voor het Airborne Museum inbegrepen. Wanneer u op de foto van de hotels klikt, vindt u meer informatie over het hotel van uw keuze. U kunt de arrangementen alleen rechtstreeks bij de hotels boeken. Wij wensen u een prettig verblijf!

Restaurants

Een aantal horecabedrijven in de directe omgeving van het Airborne Museum biedt u aantrekkelijke arrangementen aan. Wanneer u op de foto van het restaurant klikt, komt u op hun website terecht.

Nieuwe ZondagenBestel online tickets