Nederlands
Deutsch
English

Welkom bij Airborne Museum 'Hartenstein'

Header 01

Sponsors
en schenken

Het renoveren van een museum met internationale allure is alleen mogelijk met sponsorgelden. We prijzen ons gelukkig dat verschillende bedrijven en instellingen hun naam hebben verbonden aan het Airborne Museum.

Met hun steun hebben we onze droom kunnen waarmaken. Jong en oud – én volgende generaties – kunnen kennisnemen van een belangrijke episode uit onze geschiedenis. Market Garden zal nooit vergeten worden.

Als museum blijven we in nauw contact met de wereld om ons heen. Daarom ontwikkelen we telkens nieuwe presentaties en educatieve projecten. Ook nieuwe sponsoren zijn van harte welkom om ons hierbij te ondersteunen. We garanderen een samenwerking die voor alle partijen winst oplevert.

Wilt u daar een keer rustig over praten?
Neem dan contact op met het museum via: info@airbornemuseum.nl

Fiscaal nummer

Het fiscaal nummer van Stichting Airborne Museum is 4421516.

Schenken en Nalaten

Fiscaal aantrekkelijk

De fiscus heeft het aantrekkelijk gemaakt om te schenken en na te laten aan zogenoemde Algemeen Nut Beogende Instellingen. Het Airborne Museum 'Hartenstein' is zo’n instelling.

Als schenker/nalater heeft u voordeel van zo’n transactie. En het Airborne Museum hoeft geen schenkingsrecht of successierecht te betalen: het hele bedrag komt dus ten goede aan het museum.

Eenmalige schenking

Schenkt u eenmalig, dan is dat bedrag aftrekbaar van uw belastbaar inkomen als uw schenking minimaal 1% en maximaal 10% van het verzamelinkomen is. Uw belastingvoordeel kan dan oplopen tot 50%.

Periodieke schenking

Wilt u fiscaal aantrekkelijk periodiek schenken? Dan kunt u dat vast laten leggen bij de notaris voor tenminste vijf jaar. Er is geen minimum bedrag en het hele bedrag is voor u aftrekbaar. Het Airborne Museum betaalt de notariskosten.

Meer weten?

Neem contact op met Sarah Thurlings-Heijse, directeur van het Airborne Museum via (026) 333 77 10. Of stuur een e-mail naar info@airbornemuseum.nl. U kunt ook de belastingtelefoon bellen via (0800) 0543.

 


 

Onze sponsors


Rabobank
Prins Bernhard Cultuurfonds Rabobank

Arcadis
Zabawas Arcadis

Provincie Gelderland
VSBfonds Provincie Gelderland

Gemeente Renkum
V-Fonds Gemeente Renkum

Nieuwe ZondagenBestel online tickets