Nederlands
Deutsch
English

Welkom bij Airborne Museum 'Hartenstein'

Header 10

Battlefield
Tours

Verschillende aanbieders geven, onder leiding van een gespecialiseerde gids, tours langs de historische plaatsen van de Slag om Arnhem, zoals de John Frost brug, de NH Kerk in Oosterbeek en meer. De Vereniging Vrienden van het Airborne Museum organiseert in zowel Arnhem, als de rest van Nederland en in buitenland door het jaar heen battlefield tours.

BTA44

Battlefield Tours Arnhem 1944, biedt verschillende tours aan om meer inzicht te verkrijgen rondom het Duits perspectief.

Perimeterwandeling

De zuidelijke perimeterwandeling voert u onder leiding van een ervaren gids door Park Hartenstein en een deel van de Hemelse Berg, waar de sporen van de Slag om Arnhem nog steeds te zien zijn. De prachtige omgeving staat in schril contrast met het verleden, maar maakt deze wandeling wel tot een unieke ervaring.

Your local guide

Tijdens deze stadswandeling doen we de plaatsen aan die het belangrijkst waren tijdens operatie Market Garden en de slag om Arnhem.

NL Experience

Niets doet nu nog vermoeden dat deze idyllische omgeving 69 jaar geleden het decor was van een ware nachtmerrie en een bittere strijdOnder leiding van een enthousiaste en ervaren gids maakt u een wandeling, rondrit of fietstocht langs de cruciale locaties en herdenkingsmonumenten van de Slag om Arnhem.

Nieuwe ZondagenBestel online tickets