Nederlands
Deutsch
English

Welkom bij Airborne Museum 'Hartenstein'

Header 10

Bezoek het museum
Met het hele gezin

‘Tom en Katja in het Airborne Museum’ Familie route voor jong en oud!

Met de Tom en Katja familieroute kunnen families (kinderen met ouders, opa’s en oma’s en andere begeleiders) gezamenlijk aan de slag in het Airborne Museum. Er is veel ruimte voor interactie en teamwerk en alle familieleden worden betrokken en krijgen een rol.

Tom en Katja

De familie volgt de speciale Tom&Katja routepijlen door het museum. Hun opdracht is uit te vinden wat er in september 1944 allemaal gebeurd is in het gebouw, de villa Hartenstein. Hiervoor bekijken ze de foto’s, teksten en objecten, luisteren ze naar de verhalen van ooggetuigen en spelen verschillende games. Ze maken gebruik van een aantal spannende onderzoeksgadgets waaronder een vergrootglas en een zaklampje voor in de Experience. De route eindigt met een eindspel door de Experience waarin alles wat ontdekt is in het museum weer ontdekt kan worden.

 

 

 

 


Parachute game


Activiteiten

In de schoolvakanties organiseert het Airborne Museum speciale activiteiten voor kinderen. Zie voor meer informatie deze website.

Koffertjesproject


Word Museuminspecteur!

Wij zijn op zoek naar Museuminspecteurs! Jij kunt laten zien wat je van een museum vindt. Met alle inspecties bepalen we samen het leukste kidsproof-museum van Nederland. Je kunt elk museum in Nederland inspecteren. En als Museuminspecteur maak je kans op allerlei prijzen. Om kans te maken op de prijzen moet je wel zoveel mogelijk stemmen krijgen van vrienden of familie.

Ga snel naar www.museumkids.nl/museuminspecteurs

Meedoen

Hoe word je museuminspecteur?

Je bent pas officieel museuminspecteur als je een inspectielijst hebt ingestuurd na het museumbezoek. Zo doe je dus mee:

Museuminspecteur

Nieuwe ZondagenBestel online tickets