Nederlands
Deutsch
English

Welkom bij Airborne Museum 'Hartenstein'

Header 10

Groepen
Speciaal tarief

Bedrijven, verenigingen, veteranen, toeristen uit binnen- en buitenland. Het Airborne Museum ontvangt regelmatig groepen en bustours. We bieden hen speciale tarieven.

Wij stellen graag een passend programma voor uw groep samen. Zoals een rondleiding met gids of een wandeling naar de begraafplaats.  U kunt tijdens uw bezoek ook gebruik maken van speciale horeca-faciliteiten in het museum zoals een ontvangst met koffie, thee en appelgebak of een afternoon tea. Ook zijn er mooie horecagelegenheiden in de directe omgeving waarmee we een passend arrangement kunnen samenstellen. Restaurant Hartenstein@Laurie, Restaurant Schoonoord, Grand Café HOP of Restaurant en B&B De Oude Herbergh vindt u vlakbij het museum.

U kunt de moderne audio visuele presentatie op eigen gelegenheid en in uw eigen tempo bekijken. U start in de filmzaal op de 2e verdieping met een introductiefilm (ca. 9 min.) en uw tour eindigt in de ondergronds gelegen Airborne Experience. Ook kunt u onder begeleiding van een gids het museum ontdekken. Mail naar boekingen@airbornemuseum.nl of bel 026 333 77 10 voor meer informatie.

Voor een bezoek en rondleiding in de Oude Kerk aan de Benedendorpsweg in Oosterbeek kunt u contact opnemen met Ans Lamers, tel. 026-3337467 (of per email aan anslamers@upcmail.nl). Een rondleiding kost €2,50 per persoon.

Parkeren
Touringcars kunnen parkeren aan de Oranjeweg tegenover het museum.

Meer weten over onze groepsarrangementen?
Bel met het museum tijdens openingstijden: 026 3337710 of vul digitaal dit formulier in (bij voorkeur),

Informatie voor scholen vindt u onder Educatie.

Groepen

Nieuwe ZondagenBestel online tickets