Nederlands
Deutsch
English

Welkom bij Airborne Museum 'Hartenstein'

Header 10

Vier jouw feestje in het Airborne Museum

Vier jouw kinderfeestje in het Airborne Museum! Ontdek het museum als een echte militair, speur door het park naar bijzondere verhalen. Klim en klauter over de tank of verstop je achter de verschillende kanonnen. Tijdens je feestje leer je wat er in de omgeving van Arnhem is gebeurd in de septemberdagen van 1944. Afsluitend kun jij je samen met je vriendjes en vriendinnetjes verkleden als militair en mag je op de foto bij de Sherman tank.

Programma

  • Ontvangst door educatief vrijwilliger van het museum in de educatieve ruimte.

  • Uitleg over Slag om Arnhem en bezoek museum inclusief Airborne Experience.

  • Speurtocht buiten (als het regent kan het ook binnen, we hebben er twee). De speurtocht gaat over de directe omgeving van het museum en wat daar is gebeurd tijdens de Slag om Arnhem. Het park staat vol met kanonnen en een tank.

  • Verkleden als militair en op de foto op de Sherman Tank buiten het museum.

  • Terug in museum, afsluiten met limonade en zakje chips en cadeautje vanuit museum voor de jarige.

Dit programma duurt ongeveer 2 uur.

Data en tijden
Het kinderfeestje kan op alle dagen georganiseerd worden en op verschillende tijden. Na de aanvraag laten we zo spoedig mogelijk weten of er een educatief vrijwilliger beschikbaar die die het feestje van begeleiden.

Maatwerk
Het programma is in overleg aan te passen. Zo kun je ook het koffertjesproject doen of kunnen we een knutselactiviteit organiseren. We maken graag een voorstel op maat!

Kosten
De kosten per kind zijn € 9,50. De ouder/begeleider betaalt het reguliere tarief (€ 9). Bij twee begeleiders of meer krijgt één persoon gratis toegang. Dit kan bij aankomst afgerekend worden in het museum.

Meer informatie
Mail voor meer informatie of om gelijk te reserveren naar boekingen@airbornemuseum.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nieuwe ZondagenBestel online tickets