Dagen
Uren
Seconden
0

Het Airborne Museum en Airborne at the Bridge zijn in lijn met het landelijk beleid inzake het coronavirus tot nader order gesloten.

Plan je bezoek

Airborne at the bridge

hevige gevechten bij de Rijnbrug in september 1944

Met fenomenaal uitzicht op de wereldberoemde John Frostbrug vertelt Airborne at the Bridge het verhaal over de hevige gevechten bij de Rijnbrug in september 1944.

Ontdek de persoonlijke verhalen van de Britse luitenant John Grayburn, de Duitse Hauptsturmführer Viktor Eberhard Gräbner en de Nederlandse kapitein Jacob Groenewoud die op deze plek vochten en sneuvelden tijdens de Slag om Arnhem in september 1944. Airborne at the Bridge is een dependance van Airborne Museum Hartenstein in Oosterbeek.

Momenteel is de tijdelijke tentoonstelling Richard Adams’s Watership Down: the Story behind the Story te zien in Airborne at the Bridge. Deze tentoonstelling gaat over het leven van de Britse schrijver Richard Adams. HIj schreef het wereldberoemde boek Watership Down dat hij baseerde op zijn eigen oorlogservaringen. Lees hier meer over de tentoonstelling en Airborne at the Bridge.

Dagelijks geopend van 10.00 – 17.00 uur. Toegang is gratis.
Adres: Rijnkade 150, 6811 HD Arnhem

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Eerste Kerstdag en 1 januari gesloten.

ENTREEPRIJZEN 2020

Volwassenen€ 12,50