Airborne Museum Hartenstein Menu

Plan je bezoek

lezing antony beevor

lezing door historicus antony beevor over slag om arnhem

In De Slag om Arnhem geeft de Britse historicus en meesterverteller Antony Beevor met veel oog voor de militaire en politieke beslissingen, een compleet beeld van het strijdveld rondom Arnhem. Gebruikmakend van nieuw archiefmateriaal schetst hij de lotgevallen van soldaten en burgers en ontdoet hij de veldslag van zijn mythen. De Slag om Arnhem verscheen in 2018 en vanwege de overweldigende belangstelling voor zijn lezing in dat jaar komt Beevor wederom vertellen over zijn boek op 15 september.

antony beevor

De Britse militair-historicus Antony Beevor studeerde aan Winchester College en aan de Royal Military Academy Sandhurst, waar hij werd onderwezen door Sir John Keegan. Hij is de auteur van vele boeken, waaronder de internationale bestsellers Stalingrad en Berlijn. Wereldwijd werden van zijn boeken vele miljoenen exemplaren verkocht. Zijn werk werd verschillende malen bekroond, met onder andere de Samuel Johnson Prize en de Wolfson Prize for History. In de 6-delig televisieserie ‘In de voetsporen van D-Day’ trad Philip Freriks in de voetsporen van de hoofdrolspelers. D-Day kenner Antony Beevor kwam in deze serie uitgebreid aan het woord.

programma

Datum: 15 september
15.30 uur Inloop
16.00 uur Start lezing + vragen
17.00 uur Gelegenheid voor drankje in het museumcafé
18.00 uur Einde

Ticket kopen

Tickets voor de lezing zijn alleen online te koop. De kosten voor de lezing inclusief entree tot het museum bedragen € 12,50. Reserveer snel, het aantal plaatsen is beperkt.

Tickets uitverkocht en wil je graag de lezing bijwonen? Mail je naam, e-mailadres en telefoonnummer o.v.v. lezing Antony Beevor naar aanmelding@airbornemuseum.nl. Indien een deelnemer annuleert, nemen we contact met je op. Bij veel extra aanmeldingen wijken we uit naar een andere locatie. 

Openingstijden

van maandag t/m zondag
10:00 tot 17:00 uur
24 & 31 december 10:00 – 16.00 u
25 december en 1 januari gesloten

ENTREEPRIJZEN

Volwassenen€ 10
CJP (>18), studentenpas€ 8
13 t/m 17 jaar€ 6
4 t/m 12 jaar*€ 5
MuseumkaartGratis

* onder begeleiding volwassene
Bekijk hier de groepsprijzen

adres

Airborne Museum ‘Hartenstein’
Utrechtseweg 232
6862 AZ Oosterbeek

Bereikbaarheid

Airborne Museum ‘Hartenstein’
Utrechtseweg 232
6862 AZ Oosterbeek

Telefoon: (026) 333 77 10
E-mail: info@airbornemuseum.nl