Plan je bezoek

signeer sessie Robert matzen

signeersessie boek Audrey hepburn – het nederlandse meisje

Binnenkort verschijnt het boek Het Nederlandse meisje, Audrey Hepburn van Robert Matzen. Voor dit boek is hij Audrey Hepburns gangen nagegaan in Nederland, heeft hij mensen geïnterviewd die haar gekend hebben en is hij in Nederlandse archieven gedoken om nog onbekende feiten boven water te halen. Dat heeft geresulteerd in een onthullend boek over het icoon dat Audrey Hepburn is.

robert matzen

Robert Matzen is de auteur of co-auteur van acht boeken, inclusief zijn “Hollywood in de Tweede Wereldoorlog trilogie” voor GoodKnight Books. De laatste uit de trilogie is Nederlandse meisje: Audrey Hepburn en de Tweede Wereldoorlog (april 2019 in de VS). Gebaseerd op onderzoek in Nederland, biedt Nederlands meisje het perspectief van tiener Audrey Hepburn die als een van de miljoenen Nederlanders wordt onderdrukt door het Nazi regime. Matzen werd eerder omschreven als “a master storyteller” en brengt zijn verhalen met een zeer visuele, filmische stijl. Voorheen bracht hij 10 jaar door bij NASA, waar hij werkte als schrijver en filmmaker. Matzen heeft een flinke reputatie opgebouwd als schrijver van biografieën.

programma

Datum: woensdag 18 september

11.00 – 12.00 uur signeersessie Airborne Museum in Oosterbeek
14.00 – 15.00 uur signeersessie Airborne at the Bridge in Arnhem

Het signeren in het Airborne Museum vindt plaats in de museumshop. Kom je alleen voor het laten signeren van een boek en bezoek je niet het museum? Dan is een entreeticket niet nodig.

De dependance Airborne at the Bridge in Arnhem is gratis toegankelijk.

volkskrant

In de Volkskrant verscheen onlangs een uitgebreid artikel naar aanleiding van het nieuwe boek van Matzen. Benieuwd? Lees hier het artikel Een rondleiding door het Arnhem van Audrey Hepburn

van maandag t/m zondag
10:00 tot 17:00 uur