Dagen
Uren
Seconden
0

Het Airborne Museum en Airborne at the Bridge zijn in lijn met het landelijk beleid inzake het coronavirus tot nader order gesloten.

Voortgezet onderwijs

Airborne at the Brigde

Een bezoek aan Airborne at the Bridge biedt de mogelijkheid op dieper in te gaan op de gebeurtenissen bij de Rijnbrug in 1944. Wat gebeurde er allemaal op die plek?

Aan de hand van drie perspectieven (Engels, Nederlands en Duits) komen de kinderen er achter. Doormiddel van een rondleiding  zien ze alle historische plekken rond de brug. Dit bezoek is een aanvulling op de educatieve programma’s in Airborne Museum Hartenstein.

Eerste en tweede klassen VMBO, HAVO, VWO

Werkvorm
Rondleiding

75 minuten

€ 5 per leerling
€ 10 per museumdocent tot 20 leerlingen

Aantal
Maximaal 20 leerlingen per groep. Bij meer dan 20 leerlingen worden meerdere groepen gemaakt, waarbij een groep in Airborne at the Bridge start en een groep buiten.