Lees hier ons coronaprotocol

Plan je bezoek

coronaprotocol airborne at the bridge

Update 25 september

Voor een veilig en verantwoord bezoek aan Airborne at the Bridge ten tijde van COVID-19 is dit protocol opgesteld. Lees dit protocol alvorens een bezoek te brengen aan Airborne at the Bridge. Dit protocol is opgesteld volgens de richtlijnen van de Museumvereniging, de brancheorganisatie van musea in Nederland. Uitgangspunt van het protocol zijn de geldende adviezen en maatregelen van de Rijksoverheid inzake COVID-19.

ALGEMEEN

1. Een bezoek aan Airborne at the Bridge kan vooraf niet gereserveerd worden. De locatie is gratis toegankelijk op inloop.
  2. Het is niet nodig een coronatoegangsbewijs te laten zien.
  3. Bij gezondheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 graden Celsius), koorts (boven 38 graden Celsius) of benauwdheidsklachten mag men het museum niet bezoeken.
  4. In de museumwinkel kan alleen met pin/contactloos worden betaald.
  5. Volg altijd de aanwijzingen van medewerkers  in Airborne at the Bridge.
  6. In Airborne at the Bridge is geen garderobe beschikbaar.
  7. In Airborne at the Bridge zijn geen lockers beschikbaar. Grote tassen zijn niet toegestaan in Airborne at the Bridge.