Lees hier ons coronaprotocol

Plan je bezoek

coronaprotocol airborne at the bridge

Voor een veilig en verantwoord bezoek aan Airborne at the Bridge ten tijde van COVID-19 is dit protocol opgesteld. Lees dit protocol alvorens een bezoek te brengen aan Airborne at the Bridge. Dit protocol is opgesteld volgens de richtlijnen van de Museumvereniging, de brancheorganisatie van musea in Nederland. Uitgangspunt van het protocol zijn de geldende adviezen en maatregelen van het RIVM inzake COVID-19.

ALGEMEEN

1. Een bezoek aan Airborne at the Bridge kan vooraf niet gereserveerd worden. De locatie is gratis toegankelijk op inloop.
  2. Bezoekers kunnen zich melden bij de hoofdingang van Airborne at the Bridge. Een vrijwilliger houdt toezicht op het aantal bezoekers binnen en het kan zijn dat de bezoeker even moet wachten.
  3. In totaal worden er 12 bezoekers /4 huishoudens toegelaten.
  4. Huishouden: de rijksoverheid verstaat onder huishouden echtgenoten, geregistreerde partners of andere
    levensgezellen en ouders, grootouders en kinderen, voor zover zij op één adres wonen.
  5. Bij gezondheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 graden Celsius), koorts (boven 38 graden Celsius) of benauwdheidsklachten mag men het museum niet bezoeken.
  6. Bezoekers mogen gedurende een half uur Airborne at the Bridge bezoeken. Bezoekers houden zelf de tijd in de gaten.
  7. In de museumwinkel mag alleen met pin/contactloos worden betaald.
  8. Groepsrondleidingen, -arrangementen en groepsactiviteiten in Airborne at the Bridge vinden vooralsnog geen doorgang.
  9. Bezoekers houden anderhalve meter afstand van andere bezoekers die niet behoren tot hun eigen huishouden.
  10. Volg altijd de hygiënemaatregelen.
  11. Volg altijd de aanwijzingen van medewerkers en vrijwilligers in Airborne at the Bridge. Deze zijn herkenbaar aan de 1,5 meter hesjes.
  12. In Airborne at the Bridge is geen garderobe beschikbaar. Indien mogelijk, laten bezoekers hun jas achter in de auto.
  13. In Airborne at the Bridge zijn geen lockers beschikbaar. Grote tassen zijn niet toegestaan in Airborne at the Bridge.
  14. Gebruik het toilet in Airborne at the Bridge alleen indien nodig.
  15. Musea behouden zich verder het recht voor om bezoekers, leveranciers of medewerkers toegang tot AIrborne at the Bridge te weigeren bij twijfel over de gezondheidstoestand. Tevens kunnen bezoekers die zich niet aan dit protocol houden verzocht worden hun bezoek te beëindigen.

LOOPROUTE

1. De ingang bevindt zich aan de voorzijde van Airborne at the Bridge.
  2. Volg de looproute zoals deze is aangegeven in Airborne at the Bridge.
  3. Het aantal toegestane bezoekers per etage is 6 bezoekers/2 huishoudens. De bezoeker wordt zelf gevraagd om dit te bewaken en de 1,5 meter richtlijn in acht te houden.
  4. Bezoekers verlaten Airborne at the Bridge via de zij-ingang aan de Rijnkade.
  5. In de museumwinkel worden alleen producten aangeraakt die men wil kopen.

HYGIËNE

1. Bezoekers reinigen hun handen bij de desinfectiezuil die bij de ingang van Airborne at the Bridge staat.
  2. Op diverse plaatsen (inclusief de toiletten) staan reinigingsmiddelen voor de bezoekers om contactoppervlakten en aanraakpunten te reinigen. De bezoeker wordt gevraagd om dit zelf te doen.
  3. Medewerkers en vrijwilligers van het museum desinfecteren tussentijds ook contactoppervlakten en aanraakpunten zoals de pinautomaat.
  4. Volg de algemene richtlijnen van het RIVM:
    • Was je handen na contact handelingen op plekken waar ook anderen geweest zijn;
      20 seconden met water en zeep, daarna handen goed drogen met papieren handdoek of blazer. Gooi papier daarna weg in een afsluitbare vuilbak. – Voordat je naar buiten gaat, als je weer thuiskomt, als je je neus hebt gesnoten, voor het eten en nadat je naar de wc bent geweest;
    • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
    • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg in een afsluitbare vuilbak;
    • Was daarna je handen;
    • Schud geen handen;
    • Houd 1,5 meter afstand van anderen.

Automaten

1. Airborne at the Bridge heeft een koffie- & theeautomaat en een frisdrank- & snoepautomaat waar tegen betaling consumpties kunnen worden afgenomen. Na gebruik hiervan wordt de bezoeker gevraagd de contactoppervlakten en aanraakpunten te reinigen.
  2. Zodra bezoekers Airborne at the Bridge verlaten mag men niet opnieuw Airborne at the Bridge betreden of gebruik maken van het toilet.