Airborne Museum Hartenstein Menu

Plan je bezoek

meivakantie

In de meivakantie is er veel te doen in het Airborne Museum. Lees hier wat onze activiteiten zijn!

 

 

 

 

 

missie hartenstein

In de gratis audio familietour neemt de Britse soldaat Tommy Atkins je mee door de wereldberoemde Slag om Arnhem. Help jij Tommy mee opdrachten op te lossen?

Bij aankomst ontvang je een Podcatcher (interactieve audiohandset) en een boekje.  Veel succes tijdens je ontdekkingstocht!

 

buitenspeurtocht

Wil je voor of na het museumbezoek een leuke én educatieve buitenactiviteit doen? volg dan de buitenspeurtocht van het Airborne Museum!

In september 1944 werd er zwaar gevochten in het park rond het museum. Als je goed kijkt zie je nog steeds sporen van de oorlog. Loop door park Hartenstein en los met behulp van de kaart pittige puzzels op!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

airborne experience

De Airborne Experience is een indrukwekkend ervaring. Hier waan je je letterlijk midden in de strijd. In deze ondergrondse ruimte ervaar je op indringende wijze het verloop van de Slag om Arnhem. De geschiedenis komt tot leven door de realistische reconstructies, levensgrote filmfragmenten en geluiden, terwijl je door de opeenvolgende hoofdstukken van de Slag om Arnhem loopt.  De Airborne Experience is voor kinderen vanaf 8 jaar.

Meer informatie

kom jij ons museum inspecteren?

Wij zijn heel benieuwd wat je van ons museum vindt! Doe een museuminspectie in de meivakantie en maak kans op leuke prijzen!

Hoe werkt het?
Voor de museuminspectie heb je een smartphone nodig. Ga naar de App store of Google Play, zoek op ‘Museuminspecteurs’ en download de app. De app is gratis. Nu kun je je registreren en een account aanmaken. Vervolgens ontvang je een activatiecode om in te loggen. Na het invoeren van de activatiecode ben je klaar voor je inspectie!

Voor wie
Voor kinderen tot en met 12 jaar.

Inspectie
Beantwoord 12 korte vragen over het museum. Je kunt ook foto’s die je in het museum hebt gemaakt uploaden en je kunt je inspectie delen. Zo kunnen ook andere kinderen lezen wat je van het museum vindt en je verzamelt punten. 

Meer informatie