Dagen
Seconden
3
1

Het Airborne Museum en Airborne at the Bridge zijn in lijn met het landelijk beleid inzake het coronavirus tot nader order gesloten.

Plan je bezoek

tijdelijk gesloten vanwege coronavirus

Airborne Museum in Oosterbeek en Airborne at the Bridge in Arnhem tijdelijk gesloten vanwege de corona maatregelen van de overheid.

Onder de richtlijnen die de rijksoverheid inzake verdere verspreiding van het coronavirus op 12 maart heeft uitgevaardigd valt onder andere het verbod op evenementen met meer dan honderd bezoekers. Dit verbod geldt ook voor locaties waar meer dan honderd mensen komen, zoals musea en theaters. Hierdoor zijn het Airborne Museum en Airborne at the Bridge genoodzaakt tot nader order de deuren te sluiten.

Het Airborne Museum zou juist op 14 maart 2020 weer open gaan voor publiek na een grootschalige verbouwing en restauratie.

Wij houden je hier op de hoogte van de ontwikkelingen.