Lees hier ons coronaprotocol

bedankt voor alle steun!

Het Airborne Museum at Hartenstein kwam in enorme financiële problemen toen de coronacrisis in Nederland uitbrak. Door de steun van heel veel particulieren en organisaties heeft het museum de crisis doorstaan.

Na een grootschalige restauratie en een verbouwing van 5 maanden, waarbij het museum gesloten was, zou het museum op 13 maart zijn deuren weer openen. Juist op het moment dat de coronamaatregelen in gingen. Meer dan 20.000 boekingen werden geannuleerd en het museum moest noodgedwongen gesloten blijven tot 1 juni.

In deze moeilijke periode hebben heel veel particulieren, bedrijven, fondsen en overheden het museum gesteund en daar zijn we ongelofelijk dankbaar voor. Dankzij deze steun heeft het museum de coronacrisis doorstaan en hebben we een stabiele basis kunnen leggen voor 2020. Veel dank gaat uit naar:

Sinds enige tijd mogen we, zij het in beperkte mate, gelukkig ook weer bezoekers ontvangen. We zijn ontzettend blij dat we ons vernieuwde museum weer open kunnen stellen en het verhaal van de Slag om Arnhem kunnen blijven vertellen aan een breed publiek.