Airborne Museum Hartenstein Menu
Social Weekend in het Airborne Museum

Plan je bezoek

social weekend 24 & 25 nov

Volg je ons op sociale media?
Kom dan in het weekend van 24 en 25 november naar het Airborne Museum. Speciaal voor onze social media vrienden is er een interessant programma mét heel veel korting!

entree

Op 24 & 25 november betaal je slechts € 2,50 voor een entreeticket voor zowel volwassenen als kinderen. Een ticket koop je onderaan deze pagina heel eenvoudig online. Heb je een museumkaart, dan kun je het museum uiteraard gratis bezoeken. Je bezoek kun je ook uitbreiden met leuke extra’s die normaal alleen voor groepen te boeken zijn. Zoals een rondleiding in het museum, een perimeterwandeling of een rondleiding over de Airborne begraafplaats. Ook hiervoor geldt een heel speciaal tarief van € 2,50 of € 3 per persoon! Tickets voor deze extra activiteiten koop je ook online. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

 

 

 

 

 

 

 

 

programma 24 november

12.00 – 13.00 uur
Ontmoet Sinterklaas en zijn pieten, schud ze de hand of lever een verlanglijstje in én vergeet niet op de foto te gaan! Natuurlijk heeft de Sint voor ieder kind een klein pakje meegenomen. Voor de entree tot het museum betaal je vanwege het Social Weekend slechts € 2,50. De speurpieten hebben in het museum ook een leuke speurtocht uitgezet. Kun jij de 12 verstopte mijters van Sinterklaas vinden? Heb je alle mijters gevonden dan krijg je een lekkernij. Deze speciale speurtocht kun je tussen 10.00 en 17.00 uur volgen.

13.30 – 14.45 uur
Rondleiding door museum voor volwassenen, € 2,50 p.p.

13.30 – 14.30 uur
Rondleiding door museum voor gezinnen met kinderen (vanaf 8 jaar), € 2,50 p.p.

15.00 – 16.00 uur
Ooggetuigenverhaal, gratis te bezoeken met entreeticket.

15.00 – 17.00 uur
Perimeterwandeling van twee uur onder leiding van een gids, € 3 p.p.

programma 25 november

11.30 – 12.45 uur
Rondleiding door museum voor volwassenen, € 2,50 p.p.

11.30 – 12.30 uur
Rondleiding door museum voor gezinnen met kinderen (vanaf 8 jaar), € 2,50 p.p.

13.30 – 14.30 uur
Ooggetuigenverhaal, gratis te bezoeken met entreeticket.

15.00 – 15.45 uur
Rondleiding begraafplaats, € 2,50 p.p.

15.00 – 16.15 uur
Rondleiding door museum voor volwassenen, € 2,50 p.p.

 

 

 

 

 

 

 

 

informatie programma 

Rondleiding door museum
Ga met onze gids mee terug in de tijd en kom alles te weten over de Slag om Arnhem. Luister naar de persoonlijke verhalen van militairen en burgers en bekijk de topstukken waar bijzondere verhalen achter schuil gaan. 

Ooggetuigenverhaal
Hoe was het om als kind de Tweede Wereldoorlog mee te maken? Kom luisteren naar het indrukwekkende verhaal van een ooggetuige van de Slag om Arnhem.

Perimeterwandeling
Het gebied dat rond Oosterbeek door de Duitsers omsingeld wordt noemen de Britten de ‘perimeter’. Onze gids neemt je mee langs deze route en laat je de nog zichtbare sporen zien. De perimeterwandeling is geschikt voor mensen die goed ter been zijn.

Rondleiding begraafplaats
Tijdens de rondleiding vertelt de gids de persoonlijke, ingrijpende verhalen van de veelal zeer jonge militairen die sneuvelden tijdens de strijd. Een bezoek aan de Airborne Begraafplaats maakt de impact van de Slag op indrukwekkende wijze voelbaar.

Museumcafé Het Rode Hert is van 10.00 tot 17.00 uur geopend voor koffie of thee met gebak of een heerlijke lunch. 

Koop hier tickets voor het Social Weekend

Direct hieronder vind je de entreetickets voor 24 of 25 november. Wil je jouw bezoek uitbreiden met een rondleiding of wandeling? Koop dan ook hier direct een ticket voor deze extra activiteit, want het aantal plaatsen is beperkt. Selecteer de activiteit op de voor jouw gewenste datum en tijd.