Airborne Museum Hartenstein Menu

Lees hier ons coronaprotocol

Airborne Hartenstein

Plan je bezoek

vriendenabonnement

Het Airborne Museum is gloednieuw! Vanaf 14 maart 2020 zou het museum weer open gaan voor publiek, maar vanwege de coronacrisis is dit uitgesteld tot 1 juni.

Dit heeft een enorme impact op de financiële situatie van het museum. Vanaf half maart begint juist ons hoogseizoen met groepsbezoeken via touroperators en scholen. En in april en mei komen heel veel particuliere bezoekers naar het museum vanwege de mei vakantie en de herdenking van de Tweede Wereldoorlog en onze bevrijding. Juist tijdens dit herdenkingsjaar van 75 jaar vrijheid zouden er extra veel bezoekers komen. Daarom kunnen we jouw steun goed gebruiken.

Kom jij het nieuwe museum bekijken, zodra dit weer mogelijk is? Met het Airborne Museum vriendenabonnement kun je onbeperkt het museum bezoeken en steun je het voortbestaan van het museum!

Waarom is je steun zo belangrijk?

  • Het Airborne Museum is voor meer dan 95% afhankelijk van eigen inkomsten door ticket- en winkelverkoop, verhuur en horeca. Het museum ontvangt dus nauwelijks structurele subsidies.
  • Het beroemde verhaal over de Slag om Arnhem is een belangrijk hoofdstuk uit onze geschiedenis en moet verteld blijven worden.
  • Het museum is compleet vernieuwd en verdient het om door een breed publiek ontdekt te worden.
  • Het Airborne Museum is ‘het huis van de veteranen’. Het museum is gevestigd in Villa Hartenstein, het hoofdkwartier van de Britten in september 1944. Ieder jaar komen duizenden Britten hun familiegeschiedenis herdenken.

voordelen vriendenabonnement

  • Een of twee jaar gratis toegang tot het museum
  • 10% korting op artikelen in de winkel (m.u.v. boeken)
  • Uitnodigingen voor lezingen die je met korting kunt bezoeken

Kosten vriendenabonnement

Volwassenen € 30 (1 jaar), € 50 (2 jaar)
Kinderen € 20 (1 jaar), € 30 (2 jaar)

Via onderstaande link kun je het vriendenabonnement aanvragen. Je ontvangt een e-ticket dat gedurende een maand geldig is. In de tussentijd ontvang je het vriendenabonnement thuis, waarna de e-ticket vervalt. Het vriendenabonnement gaat in vanaf het moment dat het museum weer geopend is en is vervolgens 1 jaar of 2 jaar geldig, afhankelijk van je keuze.

Ik steun het museum en koop een vriendenabonnement!