Airborne Museum Hartenstein Menu

Lees hier ons coronaprotocol

Airborne Hartenstein

Plan je bezoek

vriendenabonnement

Het Airborne Museum is begin 2020 compleet vernieuwd, maar vanwege de coronacrisis hebben we veel minder bezoekers kunnen ontvangen dan gebruikelijk.

Dit heeft een enorme impact op de financiële situatie van het museum. Het museum moest in 2020 drie keer de deuren sluiten vanwege de coronamaatregelen, waarvan twee keer in het hoogseizoen. Vanaf half maart begint ons hoogseizoen met groepsbezoeken via touroperators en scholen. En in april en mei komen heel veel particuliere bezoekers naar het museum vanwege de meivakantie, de herdenking van de Tweede Wereldoorlog en onze bevrijding. Ook in de kerstvakantie trekt het museum altijd veel bezoekers. Daarom kunnen we jouw steun goed gebruiken.

Met het Airborne Museum vriendenabonnement kun je onbeperkt het museum bezoeken en steun je het voortbestaan van het museum!

Waarom is je steun zo belangrijk?

  • Het Airborne Museum is voor meer dan 95% afhankelijk van eigen inkomsten door ticket- en winkelverkoop, verhuur en horeca. Het museum ontvangt dus nauwelijks structurele subsidies.
  • Het beroemde verhaal over de Slag om Arnhem is een belangrijk hoofdstuk uit onze geschiedenis en moet verteld blijven worden.
  • Het museum is compleet vernieuwd en verdient het om door een breed publiek ontdekt te worden.
  • Het Airborne Museum is ‘het huis van de veteranen’. Het museum is gevestigd in Villa Hartenstein, het hoofdkwartier van de Britten in september 1944. Ieder jaar komen duizenden Britten hun familiegeschiedenis herdenken.

voordelen vriendenabonnement

  • Een jaar gratis toegang tot het museum
  • 10% korting op artikelen in de winkel (m.u.v. boeken)
  • Uitnodigingen voor lezingen die je met korting kunt bezoeken

Kosten vriendenabonnement

Vriendenabonnement 2021 € 17,50 per persoon

Via onderstaande link kun je het vriendenabonnement aanvragen en verlengen. Je ontvangt een e-ticket dat gedurende een maand geldig is. In de tussentijd ontvang je het vriendenabonnement thuis, waarna de e-ticket vervalt. Het vriendenabonnement is dit jaar (2021) geldig.

Vriendenabonnement kopen of verlengen