Lees hier ons coronaprotocol

Plan je bezoek

koop nu alvast tickets

Het Airborne Museum is gloednieuw! Vanaf 14 maart 2020 zou het museum weer open gaan voor publiek, maar vanwege de coronacrisis is dit uitgesteld. Steun het museum en koop nu alvast tickets.

De coronacrisis heeft een enorme impact op de financiële situatie van het museum. Vanaf half maart begint juist ons hoogseizoen met groepsbezoeken via touroperators en scholen. En in april en mei komen heel veel particuliere bezoekers naar het museum vanwege de meivakantie en de herdenking van de Tweede Wereldoorlog en onze bevrijding. Juist tijdens dit herdenkingsjaar van 75 jaar vrijheid zouden er extra veel bezoekers komen. Daarom kunnen we jouw steun goed gebruiken.

Kom jij het nieuwe museum bekijken, zodra dit weer mogelijk is? Koop nu alvast een e-ticket en steun daarmee het voortbestaan van het museum!

Waarom is je steun zo belangrijk?

• Het Airborne Museum is voor 99% afhankelijk van eigen inkomsten door ticket- en winkelverkoop. Het museum ontvangt dus nauwelijks structurele subsidies.
  • Het beroemde verhaal over de Slag om Arnhem is een belangrijk hoofdstuk uit onze geschiedenis en moet verteld blijven worden.
  • Het museum is compleet vernieuwd en verdient het om door een breed publiek ontdekt te worden.
  • Het Airborne Museum is ‘het huis van de veteranen’. Het museum is gevestigd in Villa Hartenstein, het hoofdkwartier van de Britten in september 1944. Ieder jaar komen duizenden Britten hun familiegeschiedenis herdenken.

GELDIGHEID E-TICKET

Het e-ticket is vanaf het moment dat het museum weer open gaat geldig tot en met 31 december 2020. Normaal gesproken koop je een ticket voor een specifieke dag met tijdslot. Dat is nu niet het geval.

KINDERTENTOONSTELLING WATERSCHAPSHEUVEL

Wil je ook de kindertentoonstelling Waterschapsheuvel bezoeken? Zodra het museum weer open gaat ontvang je van ons een mail. Via deze mail kun je een datum en tijd selecteren. Waterschapsheuvel is ieder uur namelijk maar met een beperkt aantal mensen te bezoeken. Neem zowel het eerste e-ticket mee als dat voor de reservering van Waterschapsheuvel. De e-tickets kunnen ook vanaf de smartphone gescand worden.

[ Koop nu tickets volgt binnenkort ]