Airborne Museum Hartenstein Menu

Op zoek naar een bijzondere plek om te trouwen?

Villa Hartenstein is een unieke locatie met een rijke geschiedenis. Het werd omstreeks 1865 gebouwd door de Amsterdamse makelaar Th. Sanders als buitenverblijf en had in de loop van de tijd verschillende functies. Het was een kraamkliniek, hotel en het hoofdkwartier van de Britse luchtlandingstroepen in september 1944. Momenteel is het Airborne Museum in Villa Hartenstein gevestigd. Na een grootschalige restauratie is het pand volledig teruggebracht in de oorspronkelijke staat en ademt de rijke historie.

Huwelijksceremonie
Via de statige entree en prachtige trappenhuis met originele muurschilderingen heten we jullie van harte welkom. De huwelijksvoltrekking vindt plaats in de authentieke grote zaal (voorheen de salon). Deze zaal heeft ruimte voor 60 zitplaatsen. Het bordes en park Hartenstein bieden een stijlvol decor voor jullie bruidsfoto’s. In Villa Hartenstein kan je vanaf 15:00 uur trouwen. Buitenpoort Catering verzorgt maatwerkcatering op hoog niveau.

Contact
Wij besprken graag samen met jullie wat de wensen zijn, zodat wij een onvoorgetelijke dag voor jullie kunnen organiseren. Neem gerust contact op met onze afdeling Sales & Events via (085) 485 78 28 of mail naar boekingen@airbornemuseum.nl