Airborne Museum Hartenstein Menu

vacature  medewerker sales & relatiebeheer

Het Airborne Museum is hét museum over de Slag om Arnhem van september 1944, gehuisvest in de imposante 19e-eeuwse Villa Hartenstein (het hoofdkwartier van de Britten tijdens de slag). De organisatie exploiteert een tweetal locaties: het museum Hartenstein in Oosterbeek en de museale dependance Airborne at the Bridge in Arnhem.

Het museum toont een grote collectie authentieke wapens, documenten, films en foto’s. Jaarlijks wordt een tijdelijke tentoonstelling geprogrammeerd. In 2019 ontving het museum meer dan 150.000 bezoekers.

Het Airborne Museum zoekt een medewerker Sales & Relatiebeheer (32 uur per week).

Functieomschrijving

Als medewerker Sales & Relatiebeheer ben je verantwoordelijk voor enerzijds de organisatie en planning van groepsboekingen en anderzijds het mede ontwikkelen en uitvoeren van het salesbeleid met als doel het publieksbereik te vergroten. Je werkt ten behoeve van twee locaties: het Airborne Museum in Oosterbeek en de museale dependance aan de John Frostbrug in Arnhem genaamd Airborne at the Bridge. Je komt terecht in een jong, enthousiast team en werkt nauw samen met de medewerker PR & Marketing.

Je verricht onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Vertaalslag maken van strategieën naar tactische uitvoering op het gebeid van sales en relatiebeheer ten behoeve van de zakelijke en toeristische markt. Specifiek salesbeleid ontwikkelen en relatiebeheer uitvoeren gericht op touroperators in binnen- en buitenland en educatie;
  • Coördinatie en onderhoud loyaliteitsprogramma;
  • Bevorderen van de bekendheid bij diverse doelgroepen en verstevigen imago;
  • Organiseren en coördineren in- en externe evenementen;
  • Verantwoordelijk voor uitingen op de website in samenwerking met collega PR & Marketing;
  • Stimuleren van publieksbezoek en kaartverkoop via derden;
  • Verantwoordelijk voor alle groepsbezoeken incl. schoolbezoeken en het acquireren hiervan;
  • Initiëren, opzetten en uitvoeren van acties, arrangementen en commerciële samenwerkingsverbanden met externe partners (o.a. horeca, toeristenbureaus, touroperators, gidsen, etc.);
  • Bewaken van de uitvoering van de plannen in tijd, kwaliteit en middelen.

Functie-eisen

Je hebt een HBO opleiding afgerond, bij voorkeur op het gebied van hospitality en/of toerisme. Je hebt aantoonbare vergelijkbare ervaring, bij voorkeur in een creatieve c.q. culturele omgeving. Je bent een vlotte schrijver, creatief en innovatief, communicatief sterk en analytisch, zowel inhoudelijk als cijfermatig. Je beschikt over organisatorische vaardigheden, flexibiliteit en brengt werkplezier in de organisatie. Je hebt een goede uitdrukkingsvaardigheid in woord/geschrift in Nederlands en Engels (liefst ook in Duits). Aantoonbare kennis en ervaring met relatiebeheer en ticket- en reserveringsystemen is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor 32 uur per week, in eerste instantie een jaarcontract met uitzicht op een vast contract. De functie medewerker Sales & Relatiebeheer is ingeschaald in schaal 6 van de Museum CAO. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding. Aanvang in overleg, bij voorkeur per direct.

Reageren?

Herken je jezelf in dit profiel en ben jij de geschikte kandidaat? Solliciteer dan uiterlijk 11 juni via secretariaat@airbornemuseum.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je bellen met Anne Baukje de Jong via 085-4857828.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.