Airborne Museum Hartenstein Menu

Vrijwilliger Bedrijfsvoering en Managementassistentie

Vrijwilliger Airborne Museum

Het Airborne Museum Hartenstein is hét museum over de Slag om Arnhem van september 1944, gehuisvest in de imposante 19e-eeuwse Villa Hartenstein (het voormalig hoofdkwartier van de Britten tijdens de slag). Het museum biedt 1700 m2 historie en beleving. In de presentatie komen verhalen tot leven van zowel de Britse, Poolse en Duitse militairen, als die van de burgers die doodsangst doorstonden. Het museum toont een grote collectie authentieke wapens, documenten, films en foto’s. In de met prijzen bekroonde Airborne Experience (900 m2) waan je je letterlijk midden in de strijd. In deze ondergrondse ruimte ervaar je op indringende wijze het verloop van de Slag om Arnhem.

Taakomschrijving
Alle voorkomende secretariële werkzaamheden zoals uitwerken van brieven en versturen van mailings, uitwerken en versturen van facturen, nabellen debiteuren, verwerken administratieve werkzaamheden ten behoeve van vrijwilligers en inkoop van artikelen. Wij zoeken een duizendpoot die het leuk vindt om als een spin in het web te fungeren en actief betrokken te zijn bij het reilen en zeilen van de organisatie. Je werkt samen met de manager Bedrijfsvoering.

Wat vragen wij van je als vrijwilliger?

  • je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig in het Nederlands en in het Engels
  • naast je dienstverlenende instelling kun je zelfstandig werken en kun je goed werken met Outlook, Word en Excel;
  • je werkniveau is MBO+;
  • je bent in staat om je voor de minimale duur van een jaar te verbinden aan onze organisatie;
  • een VOG (verklaring omtrent gedrag) is verplicht bij indiensttreding; het museum is gecertificeerd voor aanvragen VOG (de aanvraag is dus kosteloos).

Wat bieden wij je als vrijwilliger?

  • training on the job;
  • prettige en ontspannen werksfeer in een boeiende culturele omgeving;
  • een vrijwilligersvergoeding, conform wet- en regelgeving vrijwilligerswerk;
  • vrijwilligersbijeenkomsten en uitnodigingen voor tentoonstellingspreviews;
  • personeelskorting op artikelen uit de winkel.

Wat maakt het werk de moeite waard voor de vrijwilliger?
Vrijwilligerswerk bij het Airborne Museum is werken op een unieke locatie en in een dynamische omgeving. Het museum ontvangt jaarlijks meer dan 130.000 bezoekers. Het museum wordt gedragen door een hechte groep van ongeveer 100 vrijwilligers.

Enthousiast geworden?
Wij ontvangen reacties met motivatie en cv graag via: secretariaat@airbornemuseum.nl ter attentie van Annemarie Hartgers, manager bedrijfsvoering.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.