Airborne Museum Hartenstein Menu

Lees hier ons coronaprotocol

Plan je bezoek

voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie is er veel te doen in het Airborne Museum. Lees hier wat onze activiteiten zijn!

activiteiten voorjaarsvakantie

Wist je dat het Airborne Museum kidsproof is? De kinderen die dit jaar een inspectie uitvoerden in ons museum gaven een gemiddeld cijfer van 8,4. Lees hier meer over ons kidsproof museum en hoe kinderen zelf een museuminspectie kunnen doen. In het Airborne Museum is er van alles te doen voor kinderen!

Ooggetuigenverhalen
In de voorjaarsvakantie kun je komen luisteren naar het persoonlijke verhaal van Joop Onnekink en Wil Lamers die als kind de Slag om Arnhem hebben meegemaakt. Deze verhalen zijn met een entreeticket gratis te bezoeken, reserveren is niet nodig.

  • 17 februari van 13.30 tot 14.30 uur
  • 3 maart van 13.30 tot 14.30 uur

Koop tickets 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doorlopende activiteiten voor kinderen

Voor kinderen is iedere dag veel te beleven in het Airborne Museum. Met de Tom & Katja route ga je op onderzoek uit en ontdek je wat er allemaal gebeurd is in villa Hartenstein.

Ook is er een leuke buitenspeurtocht rondom het museum waarmee je op zoek gaat naar de nog zichtbare sporen van de Slag om Arnhem.

Overzicht activiteiten voor kinderen

kom jij ons museum inspecteren?

Wij zijn heel benieuwd wat je van ons museum vindt! Doe een museuminspectie in de voorjaarsvakantie en maak kans op leuke prijzen!

Hoe werkt het?
Voor de museuminspectie heb je een smartphone nodig. Ga naar de App store of Google Play, zoek op ‘Museuminspecteurs’ en download de app. De app is gratis. Nu kun je je registreren en een account aanmaken. Vervolgens ontvang je een activatiecode om in te loggen. Na het invoeren van de activatiecode ben je klaar voor je inspectie!

Voor wie
Voor kinderen tot en met 12 jaar.

Inspectie
Beantwoord 12 korte vragen over het museum. Je kunt ook foto’s die je in het museum hebt gemaakt uploaden en je kunt je inspectie delen. Zo kunnen ook andere kinderen lezen wat je van het museum vindt en je verzamelt punten. 

Meer informatie