Airborne Museum Hartenstein Menu

Plan je bezoek

voorjaarsvakantie

activiteiten voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie is er veel te doen in het Airborne Museum. Lees hier wat onze activiteiten zijn!

Kom luisteren naar de persoonlijke verhalen van iemand die kortgeleden moest vluchten voor oorlog en iemand die de Slag om Arnhem als kind heeft meegemaakt. Tijdens de voorjaarsvakantie kun je met entreeticket gratis komen luisteren naar deze indringende verhalen. Deze verhalen zijn voor volwassenen en kinderen vanaf ongeveer 9 jaar. Voor kinderen is er ook een speciale workshop paracord armband maken.

Data en tijden extra activiteiten
Vluchteling vertelt
Ooggetuigenverhaal Slag om Arnhem
Paracordarmband maken

Koop tickets 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doorlopende activiteiten voor kinderen

Voor kinderen is iedere dag veel te beleven in het Airborne Museum. Met de Tom & Katja route ga je op onderzoek uit en ontdek je wat er allemaal gebeurd is in villa Hartenstein.

Ook is er een leuke buitenspeurtocht rondom het museum, met het Tussen Droom en Daad spel kom je erachter of je een dromer, een denker of een doener bent.

Overzicht activiteiten voor kinderen

kom jij ons museum inspecteren?

Wij zijn heel benieuwd wat je van ons museum vindt! Doe een museuminspectie in de voorjaarsvakantie en maak kans op een mooie instant camera!

Hoe werkt het?
Voor de museuminspectie heb je een smartphone nodig. Ga naar de App store of Google Play, zoek op ‘Museuminspecteurs’ en download de app. De app is gratis. Nu kun je je registreren en een account aanmaken. Vervolgens ontvang je een activatiecode om in te loggen. Na het invoeren van de activatiecode ben je klaar voor je inspectie!

Voor wie
Voor kinderen tot en met 12 jaar.

Inspectie
Beantwoord 12 korte vragen over het museum. Je kunt ook foto’s die je in het museum hebt gemaakt uploaden en je kunt je inspectie delen. Zo kunnen ook andere kinderen lezen wat je van het museum vindt en je verzamelt punten. 

Maak kans op instant camera!
Tussen 10 februari en 4 maart maak je met jouw inspectie(s) kans op een instant camera.

Meer informatie