Plan je bezoek

steun het museum

donateurschap

Lees hier wat de voorwaarden zijn van het donateurschap inclusief abonnement.

• Persoonsgebonden en niet overdraagbaar (iedere pas heeft een persoonlijke code)
  • Een jaar geldig vanaf de datum die vermeld staat op de pas
  • Voor het einde van het jaar ontvangt de abonnementhouder een e-mail of het abonnement verlengt mag worden. Bij verlenging wordt de pas met de factuur naar het adres van de abonnementhouder gestuurd of wordt de pas klaargelegd in het museum.
  • De abonnementhouder zal het Airborne Museum per e-mail of schriftelijk op de hoogte houden van wijzigingen in de adres- en overige gegevens.
  • Bij verlies, diefstal of beschadiging van de abonnementspas zal de abonnementhouder het Airborne Museum daarvan zo spoedig mogelijk in kennis stellen. De abonnementhouder heeft dan recht op een vervangende kaart. Het nummer van de oude abonnementspas komt dan te vervallen.

This life, which had been the tomb of his virtue and of his honour, is but a walking shadow; a poor player, that struts and frets his hour upon the stage, and then is heard no more: it is a tale told by an idiot, full of sound and fury, signifying nothing.