Airborne Museum Hartenstein Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll

 

Huisregels

Jassen dienen in de garderobe te worden opgehangen.
Rugtassen (van ieder formaat),  pakjes, tassen, -en handtassen groter dan 30×35 cm dienen in de lockers bij de garderobe te worden achtergelaten – het gebruik hiervan is kosteloos. Indien er geen lockers beschikbaar zijn dienen rugtassen vóór de borst gedragen te worden. Koffers en andere reisbagage worden niet aangenomen. Paraplu’s en Nordic wandelstokken dienen geplaatst te worden in de paraplubak bij de ingang. Airborne Museum at Hartenstein is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van persoonlijke eigendommen.

Fotograferen en filmen

Het maken van foto’s en films, mits voor privé-gebruik, is toegestaan in alle tentoonstellingsruimten. Sommige tentoongestelde voorwerpen zijn echter kwetsbaar voor licht. Daarom is gebruik van flitslicht niet toegestaan. Tevens zijn statieven niet toegestaan. Er mogen geen foto-, video- en filmopnamen gemaakt worden voor commerciële doeleinden zonder vooraf verleende toestemming.

Mobile telefoon

Het Airborne Museum stelt het op prijs als u het geluid van uw mobiele telefoon uitzet of zacht zet voordat u de tentoonstellingsruimten betreedt.

Eten en drinken

Het meenemen van dranken of etenswaren naar het museum is niet toegestaan. Consumpties zijn verkrijgbaar in het museumcafé Het Rode Hert op de begane grond; deze mogen uitsluitend in het museumcafé genuttigd worden, maar niet worden meegenomen naar de overige tentoonstellingsruimten. Kauwgum is in het gehele museum niet toegestaan.

Roken

Roken is in het museum niet toegestaan. Tevens mag er niet gerookt worden bij de ingang van het museum en het bordes aan de voor- en achterzijde van het museum.

Huisdieren

Het meebrengen van (huis)dieren in het museum is niet toegestaan, met uitzondering van geleidehonden. Airborne Museum at Hartenstein biedt geen opvang voor de (huis)dieren.

Parkeren

Parkeren is geheel op eigen risico en dient te geschieden op de parkeerterreinen bij het restaurant gevestigd aan de oostzijde van het museum. Hier is tevens plaats voor voertuigen voor mindervalide bezoekers, voor welke speciale parkeerplaatsen aanwezig zijn. Parkeren elders op het terrein en park rond Airborne Museum at Hartenstein is niet toegestaan.  Bussen kunnen parkeren aan de tegenover het museum gelegen Oranjeweg.

Calamiteiten

Blijf kalm en volg de aanwijzingen van het personeel.

In geval van een ontruimingsalarm dient u het gebouw te verlaten via de daarvoor aangewezen vluchtroutes.

Maak geen gebruik van de liften.

Bij ontruimingsalarm worden alle bezoekers verzocht zich te verzamelen bij de muziekluifel in het museumpark.

Cameratoezicht

In het gehele museum en in de Airborne Experience vindt cameratoezicht plaats. De camerabeelden worden opgenomen. Hierop is de privacywetgeving van toepassing.

WIFI

In het hele museum, inclusief in de Airborne Experience, is tijdens openingstijden gratis wifi beschikbaar. Wij waarderen het als u uw bezoekervaring en foto’s met ons en anderen deelt.

Algemeen

De tentoongestelde objecten mogen niet worden aangeraakt tenzij anders aangegeven staat.

Aanwijzingen van het personeel dienen altijd te worden opgevolgd.

Ouders, docenten en begeleiders van kinderen zijn te allen tijde verantwoordelijk voor en aanspreekbaar op het gedrag van door hen meegebrachte kinderen. Rennen, stoeien en schreeuwen is niet toegestaan.

Kinderen onder de 12 jaar mogen niet zonder begeleiding het museum binnen.

Buggy’s en wandelwagens met kinderen zijn toegestaan.

Rolstoelen en andere hulpmiddelen voor minder validen zijn toegestaan.

Er zijn 2 leenrolstoelen beschikbaar bij de entree.