Airborne Museum Hartenstein Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll

Boekingsvoorwaarden groepen

Het Airborne Museum biedt verschillende programma’s aan voor zakelijke groepen, touroperators, defensie en groepen collega’s, relaties, familie of vrienden.

Kosten en wijze van betalen
Wanneer u een aanvraag bij ons doet voor een bezoek aan Airborne Museum Hartenstein of Airborne at the Bridge, ontvangt u een offerte en/of reserveringsbevestiging met de totale kosten.

Er zijn twee manieren voor betaling. Bij boeking geeft u aan hoe u wilt betalen.

 • Betaling aan de kassa bij aankomst in het museum
  Bij de kassa kunt u alleen met pin betalen. Wij accepteren geen cash geld. Eén persoon betaalt het totale bedrag.

 • Betaling achteraf per factuur
  Na afloop van het bezoek sturen wij u de factuur per e-mail. De kosten voor het betalen per factuur zijn € 5,00. Wij hebben een factuuradres en een geldig e-mailadres nodig voor het versturen van de factuur.

Wijziging in boeking
Wijzigingen in de boeking kunnen tot maximaal 3 werkdagen voor de geboekte datum worden doorgegeven en kosteloos worden verwerkt, tenzij er door de organisatie al kosten zijn gemaakt. Wanneer dit het geval is, is dat bij de afnemer bekend. Wijzigingen in de boeking binnen 3 werkdagen van de geboekte datum kunnen niet altijd meer worden doorgevoerd.

Ook het aantal personen kan tot drie werkdagen voor de geboekte datum kosteloos worden doorgegeven. Mochten er bij aankomst in het museum minder dan de helft van het aantal opgegeven personen aanwezig zijn, dan zal in ieder geval de helft van het aantal opgegeven aantal personen worden doorbelast.

Kosten bij annulering
Ondanks zorgvuldige afstemming kan het zijn dat u een programma moet annuleren. Wanneer dit echter op korte termijn gebeurd zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen. De totale kosten van uw museumbezoek kunt u vinden op de ontvangen reserveringsbevestiging.

>  7 werkdagen voor bezoek

U kunt uw reservering kosteloos annuleren.

7 – 3 werkdagen voor bezoek

Bij annulering zullen wij € 25 administratiekosten in rekening brengen.

2 – 1 werkdagen voor bezoek

Bij annulering zullen we 50% van de totale kosten van uw museumbezoek in rekening brengen.

Annulering op de dag van bezoek

Bij annulering zullen we 100% van de totale kosten van uw museumbezoek in rekening brengen.

 

Mocht er ook een reservering gemaakt zijn voor catering via onze cateringpartner Buitenpoort dan gelden daar andere voorwaarden voor. De annuleringsvoorwaarden van Buitenpoort vindt u hier. Wijzigingen kunnen tot uiterlijk 3 werkdagen voor het bezoek doorgegeven worden.

Sommige activiteiten vinden buiten plaats. Bij extreme weersomstandigheden kan het Airborne Museum besluiten om de activiteit te laten vervallen in het kader van veiligheid. Hiervan wordt u op de hoogte gebracht.

Vertraging
Zowel Airborne Museum at Hartenstein als Airborne at the Bridge hebben een beperkte capaciteit. Wij reserveren ruimte voor uw groep en ontvangen dan minder of geen andere bezoekers. Het is daarom van belang dat u op de afgesproken tijd arriveert.

Dit geldt ook in het geval u een gids en/of horeca heeft gereserveerd. De vooraf gereserveerde gidsen komen speciaal naar het museum toe voor uw bezoek. Horecapersoneel zorgt ervoor dat alles klaar staat en vers is.

Arriveert u onverhoopt te laat, dan verzoeken wij u vriendelijk dit zo snel mogelijk telefonisch te melden via 026-3337710 of 085-4857816. Zo kunnen wij alle betrokkenen op de hoogte stellen.

Ontvangen wij geen melding van uw vertraging, dan zal de tijd die u te laat komt, in mindering worden gebracht op de duur van het programma. Bij een vertraging langer dan 30 minuten kan het zijn dat programmaonderdelen komen te vervallen. De kosten voor het totale programma worden doorbelast inclusief de eventuele vervallen programmaonderdelen.

Nieuwsbrief
Het Airborne Museum brengt een nieuwsbrief uit met alle informatie over onze programma’s, vernieuwingen in het museum en bijzondere evenementen. Wanneer u een programma bij ons heeft geboekt, wordt u automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Mocht u hier bezwaar tegen hebben dan kunt u zich onderaan de nieuwsbrief afmelden.

Huisregels
 

We zijn blij dat u heeft besloten het Airborne Museum te bezoeken. Om het bezoek in goede banen te leiden vragen we u om rekening te houden met onze huis- en gedragsregels.

Algemeen

 • De tentoongestelde objecten mogen niet worden aangeraakt tenzij anders aangegeven staat.

 • Aanwijzingen van het personeel dienen altijd te worden opgevolgd.

 • Kinderen onder de 12 jaar mogen niet zonder begeleiding het museum binnen. Ouders en begeleiders van kinderen zijn te allen tijde verantwoordelijk voor en aanspreekbaar op het gedrag van door hen meegebrachte kinderen.

 • Buggy’s en wandelwagens met kinderen zijn toegestaan.

 • Rolstoelen en andere hulpmiddelen voor minder validen zijn toegestaan.

 • Er zijn 2 leenrolstoelen beschikbaar bij de entree.

 • De tank mag beklommen worden, maar dit is wel op eigen risico. Het Airborne Museum is niet aansprakelijk.

Fotograferen en filmen
Foto’s en films maken, mits voor privégebruik, is toegestaan in alle tentoonstellingsruimtes. Sommige tentoongestelde voorwerpen zijn echter kwetsbaar voor licht, daarom is gebruik van flitslicht niet toegestaan. Ook statieven zijn niet toegestaan. Er mogen geen foto- en filmopnamen gemaakt worden voor commerciële doeleinden zonder vooraf verleende toestemming.

Mobiele telefoon
Airborne Museum Hartenstein stelt het op prijs als u het geluid van uw mobiele telefoon uitzet of zacht zet voordat u de tentoonstellingsruimtes betreedt.

Garderobe
Jassen dienen in de garderobe te worden opgehangen (deze bevindt zich beneden bij de toiletten). Rugtassen (van ieder formaat), pakjes, tassen en handtassen groter dan 30×35 cm dienen in de lockers bij de garderobe te worden achtergelaten – het gebruik hiervan is kosteloos. Koffers en andere reisbagage worden niet aangenomen. Paraplu’s en Nordic-walking stokken dienen geplaatst te worden in de paraplubak bij de ingang. Airborne Museum Hartenstein is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van persoonlijke eigendommen.

Eten en drinken
Het nuttigen van eten of drinken in de tentoonstellingsruimtes is niet toegestaan. Bij het museum vindt u een horecagelegenheid waar het mogelijk is om eten of drinken te kopen. Het terras buiten is voor gasten die een consumptie kopen bij de foodtruck. De bankjes in het park zijn voor algemeen gebruik.

Huisdieren
Het meebrengen van (huis)dieren in het museum is niet toegestaan, met uitzondering van hulphonden. Airborne Museum Hartenstein biedt geen opvang voor de (huis)dieren.

Parkeren
Bussen kunnen stoppen bij de bushalte aan de Utrechtseweg voor het museum. Hier kan veilig in- en uitgestapt worden. Parkeren van bussen kan aan de Oranjeweg tegenover het museum.  

Fietsen kunnen aan de zijkant van het museum in de fietsenrekken gestald worden.

Parkeren van auto’s kan op de parkeerterreinen achter restaurant Klein Hartenstein. Hier zijn ook speciale parkeerplaatsen voor mindervalide bezoekers. Parkeren elders op het terrein en park rond Airborne Museum Hartenstein is niet toegestaan. 

Calamiteiten

 • Blijf kalm en volg de aanwijzingen van het personeel.

 • In geval van een ontruimingsalarm dient u het gebouw te verlaten via de daarvoor aangewezen vluchtroutes.

 • Maak geen gebruik van de liften.

 • In geval van een ontruimingsalarm worden alle bezoekers verzocht zich buiten te verzamelen bij de muziekluifel in het museumpark.

Cameratoezicht
In het gehele museum vindt cameratoezicht plaats. De camerabeelden worden opgenomen. Hierop is de privacywetgeving van toepassing.