Airborne Museum Hartenstein Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll

Museumcafé

Museumcafé ‘Het Rode Hert’

‘Het Rode Hert’ is een plek voor heerlijke koffie, vers gebak en lunch in een museale omgeving. Het Museumcafé beschikt ook over een ruim en gedeeltelijk overdekt terras grenzend aan het prachtige park Hartenstein.

Openingstijden

Het museumcafé en/of terras is open wanneer het museum geopend is. Dat is zeven dagen per week van 10.00 – 17.00 uur. Tussen 1 november en 1 maart is het museumcafé geopend van 10.00 – 15.00, met uitzondering van de schoolvakanties. Op Eerste Kerstdag en Nieuwsjaarsdag is het museumcafé gesloten.

Arrangementen

Het Airborne Museum biedt samen met Buitenpoort Catering diverse arrangementen voor ontvangsten, bijeenkomsten of recepties voor groepen. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling boekingen via boekingen@airbornemuseum.nl of 085-4857816.

Het Rode Hert

Voor het eerst werd gesproken over Villa Hartenstein als herberg Het Rode Hert in 1728. In 1779 kocht advocaat J. van der Sluys de herberg en de naaste omgeving. Hij liet Het Rode Hert afbreken en bouwde een herenhuis, dat hij Hartenstein noemde, waarschijnlijk ter herinnering aan herberg Het Rode Hert. Vind je het leuk om meer te weten over de geschiedenis van Villa Hartenstein? Bekijk hier de historie.

Het-rode-Hert

Ga op Experience

Stap in de glider
En ga op missie!

Lees meer