Airborne Museum Hartenstein Menu

Steun het museum

Steun het museum

Geef het verhaal door

Het Airborne Museum is een actieve culturele organisatie, die graag samenwerkt met particulieren en bedrijven om met samen het verhaal van de Slag om Arnhem door te geven.

Het museum genereert meer dan 95% van zijn inkomsten zelf en is dus grotendeels afhankelijk van opbrengsten uit ticket- en winkelverkoop. 

Vind jij het belangrijk dat dit hoofdstuk uit de geschiedenis vertelt blijft worden in het Airborne Museum? Je kan op ons verschillende manieren steuen. Wordt ambassadeur, doneer een symbolisch bedrag of word vriend van het museum.

STEUN HET MUSEUM

VRIENDENVERENIGING

Vrienden van het 
Airborne Museum

Vrienden krijgen onbeperkt toegang tot het museum, ontvangen het Airborne Magazine en worden uitgenodigd voor exclusieve activiteiten.

Lees meer

SCHENKEN EN LEGATEN

Schenk aan het
Airborne Museum

Draag je het Airborne Museum een warm hart toe en wil je ons steunen? Dat kan op verschillende manier onder aantrekkelijke voorwaarden.

Lees meer

DONATEUR

Word ook donateur

Een groot aantal bedrijven en particulieren steunt gedurende meerdere jaren de ontwikkeling van het museum.

Lees meer

ANBI

Een culturele ANBI

Om als culturele ANBI aangemerkt te worden moet de instelling voor minstens 90% actief zijn op cultureel gebied.

Door deze culturele ANBI status is het Airborne Museum geheel vrijgesteld van schenkings- en erfbelasting, waardoor uw schenking geheel ten goede komt aan het culturele doel. Donateurs van culturele ANBI’s hebben een extra belastingvoordeel, omdat voor hen een extra giftenaftrek geldt. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

Meer informatie