Airborne Museum Hartenstein Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll

 
Boekingsvoorwaarden scholen

Het Airborne Museum biedt educatieve programma’s aan voor het primair en voortgezet onderwijs, het MBO en voor speciaal- en praktijkonderwijs. Voor het HBO en WO leveren wij programma’s op maat.

Kosten en wijze van betalen

De kosten die aan de educatieve programma´s zijn verbonden, staan vermeld op onze website. Wanneer u een aanvraag bij ons doet voor een schoolbezoek aan Airborne Museum Hartenstein of Airborne at the Bridge, ontvangt u een offerte en/of reserveringsbevestiging met de totale kosten.

Wij vinden het belangrijk om een zo breed mogelijk publiek te bereiken. Daarom houden wij de prijzen voor de educatieve programma’s zo laag mogelijk. Leerkrachten en begeleiders (ouders/chauffeurs) betalen een gereduceerd tarief. 

Museumkaarten gelden niet voor educatieve programma’s.

Er zijn twee manieren voor betaling. Bij boeking geeft u aan hoe u wilt betalen.
– Betaling aan de kassa bij aankomst in het museum
Bij de kassa kunt u alleen met pin betalen. Wij accepteren geen cash geld. Eén persoon betaalt het totale bedrag.

–  Betaling achteraf per factuur
Na afloop van het bezoek sturen wij u de factuur per e-mail. De kosten voor het betalen per factuur zijn € 5. Wij hebben een factuuradres nodig en het e-mailadres voor het versturen van de factuur.

Kosten bij annulering

U kunt tot maximaal 7 dagen voor de datum van uw bezoek de reservering kosteloos annuleren. Bij een annulering binnen 7 dagen voor uw reservering bent u € 25,00 administratiekosten verschuldigd. Bij een annulering binnen 2 werkdagen, bent u 50% van de totale kosten voor het museumbezoek verschuldigd. De totale kosten kunt u vinden op de ontvangen reserveringsbevestiging.

Het opgegeven aantal leerlingen en begeleiders mag tot 3 werkdagen worden gewijzigd. Mochten er bij aankomst in het museum minder personen zijn dan eerder door u aangegeven, dan zal het aantal personen dat op de reserveringsbevestiging vermeld staat worden doorbelast.

Nieuwsbrief

Wij brengen 2 keer per jaar een nieuwsbrief uit met alle informatie omtrent onze educatieve programma’s, vernieuwingen in het museum en bijzondere evenementen. Wanneer u een educatief programma bij ons heeft geboekt, wordt u automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Mocht u hier bezwaar tegen hebben dan kunt u zich onderaan de nieuwsbrief afmelden.