Airborne Museum Hartenstein Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll

PERS

Informatie pers & media

Ben je journalist of blogger en wil je het Airborne Museum bezoeken?

Wil je filmen of fotograferen? Neem dan vooraf contact op met het museum en stuur een mail naar Yvette Polman , PR & Communicatie via ypolman@airbornemuseum.nl of bel (085) 4857 814 en geef aan voor welk medium je werkt en wanneer je het museum wil bezoeken. De pers krijgt alleen gratis toegang na aanmelding en bevestiging van het museum. Op deze pagina vind je foto’s die onder vermelding van Airborne Museum Hartenstein gepubliceerd kunnen worden. Ook vind je hier een overzicht van de persberichten.

Persberichten

Persbericht

Het Airborne Museum heeft het afgelopen jaar bijna 130.000 bezoekers ontvangen

Hiervan bezochten 86.122 mensen Airborne Museum Hartenstein, gevestigd in Oosterbeek. Airborne Museum at the Bridge, de gratis te bezoeken museale dependance in Arnhem, ontving 43.299 bezoekers.

Lees meer

Persbericht

Museum schenkt aan Stichting United we Stand

“De geschiedenis heeft ons, juist hier in de omgeving, de waarde van compassie en samenwerking in tijden van nood geleerd. Door de opbrengsten van ons museumbezoek op Tweede Kerstdag te schenken aan Stichting United we Stand, proberen we deze waarden in de praktijk te brengen.”

Lees meer

Persbericht

Max Wolff

Tijdens de oorlog werden Max en zijn familie vervolgd en vluchtten zij uit Nederland. Nadat de geallieerde legers in Normandië geland waren, besloot Max dat hij iets moest doen. Hij sloot zich aan bij de geallieerde strijdkrachten en keerde als bevrijder terug naar Nederland.

Lees meer

Archief