Airborne Museum Hartenstein Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll

PERS

Informatie pers & media

Ben je journalist of blogger en wil je het Airborne Museum bezoeken?

Wil je filmen of fotograferen? Neem dan vooraf contact op met het museum en stuur een mail naar Yvette Polman , PR & Communicatie via ypolman@airbornemuseum.nl of bel (085) 4857 814 en geef aan voor welk medium je werkt en wanneer je het museum wil bezoeken. De pers krijgt alleen gratis toegang na aanmelding en bevestiging van het museum. Op deze pagina vind je foto’s die onder vermelding van Airborne Museum Hartenstein gepubliceerd kunnen worden. Ook vind je hier een overzicht van de persberichten.

Persberichten

Persbericht

Perimeter de Podcast

In deze podcast luister je naar persoonlijke getuigenissen van de gebeurtenissen in de perimeter. We duiken in de geschiedenis van verschillende locaties in de perimeter. De podcast bestaat uit drie afleveringen die telkens andere locaties en hun burgers onder de loep nemen.

Lees meer

Persbericht

Tentoonstelling
'A Bridge Too Far'

Van storyboard naar het witte doek – ontdek nu wat er kwam kijken bij één van de meest indrukwekkende scènes van de film.

Lees meer

Persbericht

Tentoonstelling
‘de Perimeter’

De perimeter is nu een idyllische wandelroute rondom Oosterbeek, maar tijdens de Slag om Arnhem was het een zwaarbevochten verdedigingslinie.

Lees meer