Airborne Museum Hartenstein Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll

 

Huisregels

Fotograferen en filmen

Foto’s en films maken, mits voor privégebruik, is toegestaan in alle tentoonstellingruimten. Sommige tentoongestelde voorwerpen zijn echter kwetsbaar voor licht, daarom is gebruik van flitslicht niet toegestaan. Ook statieven zijn niet toegestaan. Er mogen geen foto- en filmopnamen gemaakt worden voor commerciële doeleinden zonder vooraf verleende toestemming.

Mobiele telefoon

Het Airborne Museum stelt het op prijs als u het geluid van uw mobiele telefoon uitzet of zacht zet voordat u de tentoonstellingsruimten betreedt.

Eten en drinken

Het meenemen van dranken of etenswaren naar het museum is niet toegestaan. Kauwgum is in het gehele museum niet toegestaan.

Huisdieren

Het meebrengen van (huis)dieren in het museum is niet toegestaan, met uitzondering van hulphonden. Airborne Museum Hartenstein biedt geen opvang voor de (huis)dieren.

Parkeren

Bussen kunnen stoppen bij de bushalte aan de Utrechtseweg voor het museum. Hier kan veilig in- en uitgestapt worden. Parkeren van bussen kan aan de tegenover het museum gelegen Oranjeweg.

Fietsen kunnen aan de zijkant van het museum in de fietsenrekken gestald worden.

Parkeren van auto’s dient te geschieden op de parkeerterreinen achter restaurant Klein Hartenstein. Hier is tevens plaats voor voertuigen voor mindervalide bezoekers, voor welke speciale parkeerplaatsen aanwezig zijn. Parkeren elders op het terrein en park rond Airborne Museum Hartenstein is niet toegestaan. 

Cameratoezicht

In het gehele museum en in de Airborne Experience vindt cameratoezicht plaats. De camerabeelden worden opgenomen. Hierop is de privacywetgeving van toepassing.

Wifi

In het hele museum, inclusief in de Airborne Experience, is tijdens openingstijden wifi beschikbaar. Wij waarderen het als u uw bezoekervaring en foto’s met ons en anderen deelt.

Algemeen

De tentoongestelde objecten mogen niet worden aangeraakt tenzij anders aangegeven staat.

Aanwijzingen van het personeel dienen altijd te worden opgevolgd.

Ouders en begeleiders van kinderen zijn te allen tijde verantwoordelijk voor en aanspreekbaar op het gedrag van door hen meegebrachte kinderen. Rennen, stoeien en schreeuwen is niet toegestaan.

Kinderen onder de 12 jaar mogen niet zonder begeleiding het museum binnen.

Buggy’s en wandelwagens met kinderen zijn toegestaan.

Er zijn leenrolstoelen beschikbaar bij de entree.