Airborne Museum Hartenstein Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll

Tentoonstellingen

Museumshop

In de museumshop vind je een schat aan artikelen waarmee je het verhaal van het museum over operatie Market Garden en de Slag om Arnhem mee naar huis kunt nemen of natuurlijk aan iemand cadeau kunt doen.

Assortiment

We hebben een uitgebreide collectie boeken, een mooie kledinglijn, kinderspeelgoed zoals bouwpakketten en lego en bijzondere souvenirs. De museumshop verkoopt ook Museumkaarten. Het is tijdelijk niet mogelijk om te betalen met VVV-cadeaubonnen of deze te kopen.

Airborne relatiegeschenken

Ben je op zoek naar een bijzonder relatiegeschenk? Met onze artikelen vertel je het verhaal over de geschiedenis van onze omgeving aan relaties én steun je het Airborne Museum. De museumshop is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Eerste Kerstdag en 1 januari is de museumshop gesloten.

VVV Oosterbeek

In de Museumshop is ook VVV Oosterbeek gevestigd. Wil je weten wat er te zien, doen en te beleven is in Oosterbeek en omgeving? De VVV medewerkers helpen je graag. Zo vertellen zij graag over bijzondere plekken in de omgeving die net niet op internet te vinden zijn. Kortom: dé plek voor een advies over een bezoek aan onze regio!

Op www.vvvarnhemnijmegen.nl vind je ook alle regionale VVV informatie over arrangementen, overnachtingen, de agenda en toeristische tips.

Ga op Experience

Stap in de glider
En ga op missie!

Lees meer