Airborne Museum Hartenstein Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll

GROEPEN

Touroperators

Het Airborne Museum ontvangt jaarlijks veel internationale bezoekers en werkt nauw samen met touroperators.

De Slag om Arnhem, een belangrijke gebeurtenis uit ons gezamenlijk verleden, heeft grote impact gehad op het verdere verloop van de Tweede Wereldoorlog. Daarmee is het verhaal van het Airborne Museum een markant onderdeel van het Nederlands cultureel erfgoed.

Meer weten over de mogelijkheden en prijzen?

Contact ons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll

In het Airborne Museum komen de verhalen tot leven van zowel de Britse, de Poolse als de Duitse militairen. Maar ook de burgers nemen een prominente rol in. Het museum toont een grote collectie authentieke wapens, documenten, films en foto’s. Luisteren, kijken en beleven staan centraal!

Naast de veelzijdige museumcollectie is de Airborne Experience een unieke aanvulling. Hier waan je je letterlijk midden in de strijd. In deze ondergrondse ruimte ervaar je op indringende wijze het verloop van de Slag om Arnhem. De Experience werd eerder onderscheiden met de Gouden Reiger, dé Nederlandse prijs voor uitmuntende projecten op gebied van doelgroep communicatie met audiovisuele en interactieve media.

Toegangsprijzen

Voor touroperators heeft het museum een aantrekkelijk entreetarief en speciale voorwaarden. Dit geldt uitsluitend bij vooraf reserveren. Heb je een aanvraag? Mail de wensen door naar boekingen@airbornemuseum.nl en wij stellen in overleg een passend programma samen.

Neem voor meer informatie contact op met boekingen@airbornemuseum.nl of  (085) 485 78 16.

Audiotour

Bij de entree van het Airborne Museum is een gratis meertalige audiotour inbegrepen. Iedereen ontvangt bij binnenkomst een podcatcher, waarmee je tijdens je bezoek naar zestig verdiepende en persoonlijke verhalen kunt luisteren in het Nederlands, Engels, Pools en Duits.

Duur

Gemiddeld zijn groepen 60-90 minuten in het museum.

Aanvullende programma’s

Er zijn verschillende mogelijkheden om het museumbezoek te uit te breiden en nog gedenkwaardiger te maken. Zo kan de groep worden ontvangen door een gids, die een korte introductie kan geven over Villa Hartenstein en de Slag om Arnhem. Of voeg een bezoek aan de Airborne Begraafplaats toe, met een rondleiding door een gids.

Toegankelijkheid

• Rolstoelvriendelijke ruimtes
• Invalidentoilet
• Leenrolstoelen aanwezig
• Hulphonden zijn toegestaan
• Lift

Het museum is toegankelijk voor mindervaliden.

Parkeren

Touringcars kunnen gratis parkeren in de omgeving van het museum. Informatie daarover wordt verstrekt bij de bevestiging van de reservering.

Catering

Er zijn diverse cateringmogelijkheden voor groepen. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling boekingen via boekingen@airbornemuseum.nl

Openingstijden

Het Airborne museum is zeven dagen in de week geopend van 10.00 – 17.00 uur. Het is voor groepen echter ook mogelijk om op aanvraag buiten openingstijden het museum te bezoeken.

Meer weten over de mogelijkheden?

Contact ons