Airborne Museum Hartenstein Menu

Lees hier ons coronaprotocol

Plan je bezoek

coronaprotocol

Update 25 september 2021. 

Voor een veilig en verantwoord bezoek aan het Airborne Museum is dit protocol opgesteld. Lees het protocol voordat je een bezoek brengt aan het museum.

Vanaf 25 september is het niet meer verplicht 1,5 meter afstand te houden. We willen je wel vragen onze medewerkers en andere bezoekers de ruimte te gunnen zodat we samen een prettig bezoek voor iedereen kunnen garanderen. Het museum vraagt je niet om een coronatoegangsbewijs. Het reserveren van een tijdsslot blijft noodzakelijk.

ALGEMEEN

 1. Bezoekers dienen voorafgaand aan het bezoek tickets te reserveren via de website. Ook voor een bezoek met museumkaart, vriendenabonnement, GelrePas e.d. geldt dat vooraf via de website een ticket gereserveerd moet worden.
 2. Het museum vraagt je niet om een coronatoegangsbewijs.
 3. Het houden van 1,5 meter afstand is niet meer verplicht, maar hou wel rekening met andere bezoekers en onze medewerkers.
 4. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, maar mag wel.
 5. Bezoekers komen op tijd of maximaal 15 minuten voor starttijd om wachtrijen zoveel mogelijk te voorkomen.
 6. Bij gezondheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 graden Celsius), koorts (boven 38 graden Celsius) of benauwdheidsklachten mag men het museum niet bezoeken.
 7. In de museumwinkel kan alleen met pin/contactloos worden betaald.
 8. Volg altijd de aanwijzingen van medewerkers in het museum.
 9. Het museum behoudt zich verder het recht voor om bezoekers, leveranciers of medewerkers toegang tot het museum te weigeren bij twijfel over de gezondheidstoestand. Tevens kunnen bezoekers die zich niet aan dit protocol houden verzocht worden hun bezoek te beëindigen.

HYGIËNE

 1. Bezoekers reinigen hun handen bij de desinfectiezuil die bij de ingang van het museum staat.
 2. Medewerkers en vrijwilligers van het museum desinfecteren tussentijds  aanraakpunten zoals de pinautomaat en audiosets.
 3. Volg de algemene richtlijnen van het RIVM:
  • Blijf thuis bij gezondheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 graden Celsius), koorts (boven 38 graden Celsius) of benauwdheidsklachten, thuis.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je ellenboog;
  • Was regelmatig je handen.

MUSEUMCAFÉ / TERRAS

 1. Het museumcafé is in het museum gesloten.
 2. Het terras is geopend. Ook hier hoef je geen coronatoegangsbewijs te laten zien.

Dit protocol is opgesteld volgens de richtlijnen van de Museumvereniging, de brancheorganisatie van musea in Nederland. Uitgangspunt van het protocol zijn de geldende adviezen en maatregelen van de Rijksoverheid inzake COVID-19. Wij hopen op jouw begrip in deze uitzonderlijke situatie.