Airborne Museum Hartenstein Menu

Plan je bezoek

Museumcafé

Museumcafé ‘Het Rode Hert’ is een plek voor heerlijke koffie, vers gebak en lunch in een museale omgeving. Het Museumcafé beschikt ook over een zonnig terras grenzend aan het prachtige park Hartenstein. 

Het Rode Hert
Voor het eerst werd gesproken over Villa Hartenstein als herberg ‘Het Rode Hert’ in 1728. In 1779 kocht advocaat J. van der Sluys de herberg en de naaste omgeving. Hij liet ‘Het Rode Hert’ afbreken en bouwde een herenhuis met bijgebouwen op de plek waar nu restaurant Hartenstein staat.
Vind je het leuk om meer te weten over de geschiedenis van villa Hartenstein? Bekijk hier de historie

 
 
 
 

Openingstijden
Het museumcafé is van november tot en met februari geopend van 10.00 tot 15.00 uur.  In de schoolvakanties die in deze periode vallen van 10.00 tot 17.00 uur.

De rest van het jaar zijn de openingstijden gelijk aan die van het museum.

Arrangementen
Het Airborne Museum biedt samen met Buitenpoort Catering diverse arrangementen voor ontvangsten, bijeenkomsten, diners of recepties voor groepen. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Boekingen via boekingen@airbornemuseum.nl of 026-3337710.

Contact

Voor alle mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen via 026- 333 77 10 of boekingen@airbornemuseum.nl 

Meer weten over onze arrangementen of direct vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactformulier