Airborne Museum Hartenstein Menu
Dagen
1
3
Uren
0
2
Minuten
3
5
Seconden
4
0

Het museum gaat 28 oktober tijdelijk sluiten. Kom nog snel langs!

Plan je bezoek

museum gaat 28 oktober tijdelijk sluiten

Het Airborne Museum Hartenstein is vanaf 28 oktober tijdelijk gesloten. Kom nog snel voor die tijd langs voor een bezoek aan het museum.

De tentoonstelling Het Netwerk, die met bijzondere decors en veel audiovisuele effecten voor het eerst laat zien dat rond de Slag om Arnhem een goed georganiseerd verzetsnetwerk actief is geweest, is tot en met 27 oktober te zien.

Vanaf 28 oktober is het museum enkele maanden gesloten vanwege een grootschalige verbouwing. De vaste presentatie op de eerste verdieping wordt volledig vernieuwd en de ondergrondse Airborne Experience bevat straks een groot aantal nieuwe elementen. De tentoonstelling Het Netwerk maakt plaats voor de kindertentoonstelling Waterschapsheuvel waarin kinderen in het gelijknamige, wereldberoemde verhaal van Richard Adams stappen. Ook zal er een meertalige audiotour worden ontwikkeld waar vooraanstaande historici met een specialisatie in de Tweede Wereldoorlog aan mee gaan werken. Zij gaan 60 unieke collectiestukken voorzien van extra context en het persoonlijke verhaal. Ook komt er een speciale audiotour voor kinderen.

Het museum opent in maart 2020, voor de herdenking van 75 jaar vrijheid, volledig vernieuwd zijn deuren.

Op deze pagina houden we je straks op de hoogte van het verloop van de verbouwing.

Kom nog snel langs