Lees hier ons coronaprotocol

tijdelijk gesloten

Op 3 november is de tijdelijke verzwaring van de gedeeltelijke lockdown afgekondigd.

Eén van de maatregelen is dat alle publiek toegankelijke locaties zijn gesloten. Het gaat dan om musea, theaters, bioscopen, pretparken, dierenparken en zwembaden. Het Airborne Museum in Oosterbeek en Airborne at the Bridge in Arnhem zijn daarom van 5 november tot nadere berichtgeving gesloten.

Een andere maatregel is dat een groep buiten uit maximaal twee personen uit verschillende huishoudens mag bestaan. Dat betekent dat onze perimeterwandeling met gids en rondleiding op de begraafplaats tijdelijk niet worden aangeboden.

Wij hopen de deuren zo snel mogelijk weer te openen en iedereen op verantwoordelijke wijze te mogen verwelkomen.