Lees hier ons coronaprotocol

tijdelijk gesloten

Op 3 november is de tijdelijke verzwaring van de gedeeltelijke lockdown afgekondigd.

Eén van de maatregelen is dat alle publiek toegankelijke locaties zijn gesloten. Het gaat dan om musea, theaters, bioscopen, pretparken, dierenparken en zwembaden. Het Airborne Museum in Oosterbeek en Airborne at the Bridge in Arnhem zijn daarom van 5 november tot en met 18 november 2020 gesloten.

Een andere maatregel is dat een groep buiten uit maximaal twee personen uit verschillende huishoudens mag bestaan. Dat betekent dat onze perimeterwandeling met gids en rondleiding op de begraafplaats tijdelijk niet worden aangeboden.

Vanaf 19 november hopen wij de deuren weer te kunnen openen en iedereen weer te mogen ontvangen.