Airborne Museum Hartenstein Menu

Lees hier ons coronaprotocol

Museum vanwege verlenging lockdown nog steeds gesloten

Nieuws tijdelijk gesloten Zojuist is tijdens de persconferentie van het kabinet een verlenging van de lockdown aangekondigd. Dat betekent dat musea, net als andere instellingen en niet-essentiële winkels, gesloten blijven tot en met 1 maart aanstaande. Wij hopen de deuren te mogen openen op 2 maart om iedereen weer te mogen verwelkomen!

Museum vanwege extra coronamaatregelen tijdelijk gesloten

Nieuws tijdelijk gesloten Op 3 november is de tijdelijke verzwaring van de gedeeltelijke lockdown afgekondigd. Eén van de maatregelen is dat alle publiek toegankelijke locaties zijn gesloten. Het gaat dan om musea, theaters, bioscopen, pretparken, dierenparken en zwembaden. Het Airborne Museum in Oosterbeek en Airborne at the Bridge in Arnhem zijn daarom van 5 november … Lees verder »

Maand van de Geschiedenis in het Airborne Museum

Nieuws maand van de geschiedenis De Maand van de Geschiedenis is het grootste geschiedenisevenement van Nederland. Samen met honderden musea, bibliotheken, boekhandels en andere culturele organisaties wordt de geschiedenis voor het voetlicht gebracht middels talloze uiteenlopende activiteiten. In oktober maak je in het Airborne Museum iedere dag kans op het indringende boek Gelderland in 50 … Lees verder »

bedankt voor de steun tijdens de coronacrisis

Nieuws bedankt voor alle steun! Het Airborne Museum at Hartenstein kwam in enorme financiële problemen toen de coronacrisis in Nederland uitbrak. Door de steun van heel veel particulieren en organisaties heeft het museum de crisis doorstaan. Na een grootschalige restauratie en een verbouwing van 5 maanden, waarbij het museum gesloten was, zou het museum op … Lees verder »

Airborne Museum Travellers Choice 2020

Nieuws travellers choice 2020 Airborne Museum at Hartenstein kreeg voor het 7e jaar op rij gemiddeld 4,5 uit 5 sterren van bezoekers op het platform van Tripadvisor. Daarmee kreeg het museum ook dit jaar het Travellers’ Choice certificaat. De ondergrondse Airborne Experience en de nieuwe audiotours worden veel genoemd in de recensies. “Top information through … Lees verder »

Conservator geeft live info tijdens game marathon Operatie Market Garden

Nieuws game marathon operatie market garden Het Airborne Museum is een bijzondere samenwerking aangegaan met de Amerikaanse Easy Company 506th PIR Gaming Community en de ontwikkelaars van de online spellen Hell Let Loose (Black Matter) en Post Scriptum (Periscope Games). Tijdens de game marathon op 27 juni zal conservator Jory Brentjens van het Airborne Museum vanaf 21.00 uur live achtergrondinformatie … Lees verder »

Phion opent vernieuwde Airborne Museum op 1 juni

Nieuws Phion opent feestelijk het Airborne Museum Het Airborne Museum is vanaf 1 juni weer open! Dat vieren we met een concert met musici van Phion, orkest van Gelderland & Overijssel. Zij traden eerder op in diverse ruimtes in het compleet vernieuwde Airborne Museum om het museum een hart onder de riem te steken. Militairen … Lees verder »

Gevolgen coronacrisis voor Airborne Museum

Nieuws Hartenstein bestaat 155 jaar Vandaag op 25 april bestaat Hartenstein 155 jaar, maar er is helaas geen reden voor een feestje. Het Airborne Museum at Hartenstein bevindt zich momenteel in een zeer zwaar weer. Het masterplan is volledig uitgevoerd en het resultaat is prachtig geworden. Als we over de nieuwe zalen lopen, met de … Lees verder »

Haal Hartenstein in huis

Nieuws Haal hartenstein in huis Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is het momenteel helaas niet mogelijk ons museum te bezoeken. Omdat jij niet naar het museum kunt komen brengen wij het museum naar jou! De komende tijd zullen we enkele van onze nieuwe audioverhalen op de website zetten, leuke activiteiten voor kinderen plaatsen en … Lees verder »