Airborne Museum Hartenstein Menu

GROEPEN

Voortgezet onderwijs

Met speciale programma’s voor het basisonderwijs komen leerlingen in aanraking met persoonlijke verhalen van militairen en burgers ten tijde van de Slag om Arnhem.

Voor het voortgezet onderwijs bieden wij een zelfstandige museumtour of het programma Koffers vol Verhalen aan. Maak de ervaring compleet met een aanvullend programma.

Vragen over onze programma’s of meteen boeken?

Boekingsvoorwaarde

Aanvullend programma

Airborne begraafplaats

Luister naar de bijzondere verhalen van omgekomen militairen tijdens de Slag om Arnhem. Wie waren zij? En wat maakten zij mee tijdens de hevige gevechten? Boek een bezoek aan de Airborne Begraafplaats in Oosterbeek aansluitend op een educatief programma in het museum. Een bezoek aan de Airborne Begraafplaats maakt de impact van de Slag op indrukwekkende wijze voelbaar.

Ooggetuigenverhaal

De kinderen van toen vertellen wat ze tijdens de Slag om Arnhem hebben meegemaakt. Dit kan in het Airborne Museum of in de klas. Hoe was de bezetting tijdens de jaren ’40 voor hen? En na de bevrijding? Een ooggetuige vertelt.

Samen met de docent kijken we naar hoe we onze programma’s goed bij uw klas laten aansluiten.

Neem contact met ons op. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 09.30- 16.30 via 026 333 77 10 en boekingen@airbornemuseum.nl.

Museumshop

Educatie

BEZOEK

Primair onderwijs

Lees meer

BEZOEK

Speciaal onderwijs

Lees meer

BEZOEK

Voor docenten

Lees meer

BEZOEK

Spreekbeurten en werkstukken

Lees meer