Airborne Museum Hartenstein Menu

Lees hier ons coronaprotocol

De Connectie

HET AIRBORNE MUSEUM OPENT NIEUWE TENTOONSTELLING ‘DE CONNECTIE’ ACHTER GESLOTEN DEUREN Hoewel het museum helaas nog geen bezoekers kan ontvangen, wordt er al uitgekeken naar het moment dat de tentoonstelling ‘De Connectie’ bewonderd kan worden door publiek. Het is meer dan een jaar geleden dat het Airborne Museum voor de eerste keer zijn deuren sloot … Lees verder »

afbeeldingen kindertentoonstelling Waterschapsheuvel

Pers waterschapsheuvel In de kindertentoonstelling Waterschapsheuvel stappen kinderen in het wereldberoemde verhaal van de Britse schrijver Richard Adams. In een soort escaperooms moeten ze samenwerken om de sleutel naar vrijheid te vinden.¬† Waterschapsheuvel is vanaf 14 maart 2020 geopend. Meer informatie over de tentoonstelling vind je hier. De afbeeldingen kunnen onder vermelding van Airborne Museum … Lees verder »

Algemene beelden van het Museum

Pers Algemene beelden van het Museum Op deze pagina vind je algemeen beeldmateriaal van het Airborne Museum. Deze afbeeldingen dienen altijd onder vermelding van Airborne Museum Hartenstein gebruikt te worden. Download beeld Download beeld Download beeld Download beeld