Airborne Museum Hartenstein Menu

Afbeeldingen presentatie For Valour

Pers For valour In For Valour worden de hoogste Britse militaire onderscheidingen die naar aanleiding van de Slag om Arnhem zijn uitgereikt voor het eerst in de geschiedenis gezamenlijk gepresenteerd. For Valour is op 5 april 2018 geopend en is te zien tot 1 oktober 2018. Meer informatie over de tentoonstelling vind je hier. Download … Lees verder »

Afbeeldingen tentoonstelling Het Netwerk

Pers het netwerk In de tentoonstelling Het Netwerk beleef je drie verzetsverhalen alsof je er zelf bij bent. Je ontdekt wie deze mensen waren, hoe ze elkaar kenden en op welke manier ze hun leven op het spel zetten.  Het Netwerk is op 1 maart 2018 geopend en is te zien tot en met 1 maart … Lees verder »

Algemene beelden van het Museum

Pers Algemene beelden van het Museum Op deze pagina vind je algemeen beeldmateriaal van het Airborne Museum. Deze afbeeldingen dienen altijd onder vermelding van Airborne Museum Hartenstein gebruikt te worden.  Download beeld Download beeld Download beeld Download beeld Download beeld Download beeld Anderen bekeken ook Rondleiding Ontdek het museum met gids Ooggetuigen Luister naar een … Lees verder »